Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο Μάρκος πήρε ο μπάρμπα george κ ο Άλεξ θα παρουν..Όλοι με νέο κινητό.. Ποιος μένει? Τον αραχνια τον βλέπω με mi7 ... Το τανάσι το περιμένει.. Ποιος μένει?
Sent from my 2013023 using Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πώς θα αντέξει ο πριξελ το ότι θα χεις mi7
-
Θα το αντέξει λέγοντας τι τι μαμηστερή κάμερα έχει το prixel.
Να πω ότι είμαι με την XTRV εδώ και 24 ώρες. Ελπίζω να δώσουν τα παιδιά την γρήγορη απάντηση στην μπάρα ειδοποιήσεων, να καταργήσουν την εφαρμογή Αρχεία και να ενσωματώσουν την εφαρμογή Εξερευνητής όπως είναι στην global rom.
Το μεσημέρι θα αρωματιστώ. Θέλω πρώτα κάτι φωτογραφίες ημέρας να βγάλω.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Την πίτα την πίτα να κόψει ο οικοδεσπότης @demakhs , του Χριστού, της Παναγίας, του Αρχησκώλιξ, του Σουλτάνου , του Αρχηπρίξελ, του..........,του Αρχημανταράτορα... Κάπου θα του τύχει , σαν και του @osalonikios που την τρώει μόνος του την βασιλόπιτα που του πήγαν δώρο.....
-
Εγω την έκοψα, πριν μερικά ... ουπς... μεσολάβησαν οι ευχές...αρκετα μηνύματα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα,καλή χρονιά μόλις τώρα βγήκε ο ήλιος εδώ
@linuxilakis χρόνια πολλά ότι επιθυμείς
Redmi Note 3 pro -
Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σήμερα!
Τα χρόνια πολλά τα είπαμεYou may think you can fly - but you better not try -
Ουτε 200, ο πρώτος κ ο τελευταίος βρε jean, δε συμπληρώνουνε!!!!
Έφτιαξε ο καιρός κ στο Η.Β. Τανασι (original)?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πιο Η.Β ρε τραχανά,αυτό ήταν last year!You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0