Φτιάξε τους καφέ με τρείς κουταλιές καφέ , χωρίς ζάχαρη , είναι σε hangover, χαχαχα
Magic WormHole
-
-
-
Σωπατε βρε τραχαναδες...
Κατεβαίνει η ενημέρωση της 8.1.4 με ρυθμούς χελώνας, για να δούμε αν θα φτιάξει τα πράματα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και οι χελώνες μου και χελώνες μου το ίδιο κάνουν κάθε χειμώνα...
-
καλλημερα σε ολους.που πηγαν οι πυρηνες οεεεεοοοοοοοο;;;;
-
Φύγαν και αυτοί με το 17, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.
-
@demakhs Μη βιαστείς, κάτσε να στρώσουν οι servers γιατί μπορεί να μην μπορείς να κάνεις login και να ανοίξεις το κινητό, με κανένα πυρήνα.
-
-
-
η ενημέρωση κατεβαίνει,γίνεται επανεκκίνηση αλλά δεν ολοκληρώνεται ποτέ...αδυναμία ενημέρωσης...κατεβάζω fastboot...κ πολύ ασχολήθηκα!
η μοναδική σωστή παρατήρηση, ποιας άλλης, της Ειρήνης...οι υπόλοιποι παίζουν με τον πόνο μουΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Να δεις που μόλις σκάσει μύτη το Mi 7, θα αρχίσει το μαζικό σκότωμα 5S από τους τωρινούς περήφανους κατόχους, που μερικοί το φιλάνε για καληνύχτα..
Αρκεί να έχει Β20. Απαράβατος όρος αλλαγής-αναβάθμισης συσκευής για μένα. Θέλω δαχτυλικό που να δουλεύει με την μία, και Β20. Κάμερα Mi5s-like από και κλείεται να έχει, αλλά θα το κάνω γαργάρα εάν δώσει τα άλλα 2. Εκτός εάν πάμε σε Face ID...εκεί δεν θα παίξω μπάλα...όχι ακόμα....
Σκότωμα δεν παίζει όμως για το mi5s. Δεν το δίνω εγώ αυτό το εργαλείο...θα το κρατήσω μέχρι να ψοφήσει... και θα του λέω πάλι καληνύχτα...
Βλέπεις, το δικό μου είναι από τα καλά...δουλεύουν και οι 4 πυρήνες...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
η ενημέρωση κατεβαίνει,γίνεται επανεκκίνηση αλλά δεν ολοκληρώνεται ποτέ...αδυναμία ενημέρωσης...κατεβάζω fastboot...κ πολύ ασχολήθηκα!
η μοναδική σωστή παρατήρηση, ποιας άλλης, της Ειρήνης...οι υπόλοιποι παίζουν με τον πόνο μου
Διάβασε το 34241 πριν δύο ώρες το έγραψα , απλά το επανέλαβε η Ειρήνη πριν λίγο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0