το βρηκα το βρηκα δεν εχουν βαλει το φις της οθονης στην πριζα.
Magic WormHole
-
-
τραχανάδες όλοι σας...αφού ήδη έχω αναφέρει πως δεν υπήρχε δεύτερη υποδοχή οθόνης.
είμαι σίγουρος πως δεν υπήρχε πάνω στην μητρική αυτό:μιας και το πολύ ψαχούλεμα μας έφερε μέχρι εδώ, μόνο μία κάρτα ήχου είχε.
Σωκράτη, έχω την εντύπωση ότι ενσωματωμένες κάρτες γραφικών, έχουν όλες οι μητρικές...απλά αν θες εσύ, κουμπώνεις μία έξτρα 4-5-6 GB, έτσι να γουστάρεις.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι λεει στο site για καρτα γραφικων και δεν ειχε;;;;; τι λες μωρε;;; θα μας τρελανεις;;;; και ξαναλεω για τελευταια φορα οι ryzen δεν εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων γκεγκε;;;;
-
όχι ρε, εγώ θα σας τρελάνω?
αυτοί οι cosmodataδες θα μας τρελανουν!
και ξανα-ρωτάω...δεν έχουν όλες οι κάρτες γραφικών, έστω κ της πλάκας, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα μοντέλα της mobo του link έχουν dummy θύρες για οθόνη (έτσι είχα διαβάσει) για όταν βάλει η amd ενσωματωμένες κάρτες γραφικών (δεν ξέρω καν αν έχει ξεκινήσει)
Αν είχε μόνο εκείνη τη θύρα και καμία άλλη ίδια παρακάτω, δεν έχει κάρτα γραφικών, αν είναι δυνατόν.
Σχετικά με τη δεύτερη κάρτα, ισχύει ότι ειπώθηκε παραπάνω. Μπαίνει δεύτερη για επιδόσεις. -
οκ, αυτό έγινε...
είχε τη θύρα κ δεν είχε κάρτα γραφικών, γι αυτό δεν έδινε σήμα στην οθόνη, περίεργο όμως, έστω κ έτσι, θα πρεπε να...δινε!!!!!
δεν το προχώρησα παραπέρα βλέποντας το, γιατί δεν ήξερα για AMD και τέτοια...μου κανε εντύπωση όμως που χε μόνο τη θύρα, δε μπορείς να πεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε αυτό το μοντελάκι όχι. Αv ήταν intel το συστηματάκι θάχε ίσα για να παίζει κάνα LOL
-
πω πω τι ανακάλυψα ο Φστης πάλι!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ας μη μιλήσω που έλειπε κτήνος κάρτα με 2 στρέμματα ανεμιστήρα και συ πάταγες τις ram
-
-
ρε Ειρήνη είσαι άδικη τώρα...αφού έψαξα, δεν βρήκα κάρτα γραφικών, δεν είχα δει τότε τα χαρακτηριστικά να ανακαλύψω ότι έπρεπε να έχει εξωτερική κτήνος κάρτα με 2 στρέμματα ανεμιστήρα και φαντάστηκα πως αυτοί εκεί στην amd είναι πολύ μάγκες και φτιάχνουν πολύ μικροσκοπικές/ενσωματωμένες κάρτες γραφικών!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0