Εγώ λέω για στρόγγυλο νούμερο προς τα κάτω. Λείπει το Γάτο πίγκου, tasosko, stamatis κάτι, xstos.
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
365-15=350
2889/350=8,25
34666/350=99,045Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
MπΑοΚαΡάΧνΙα, το 7.4 όμως καλά κρατεί.
Σωκράτη ναι, αλλά και 2890-3000=-110!!
Ουπς! Άλλαξε προς τα κάτω τελικά...7,333333Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Λες:
μέχρι στιγμής το μαγικό νούμερο είναι στο 7,4!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
ναι... (
)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αξίζει;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
θέλω και εγώ να το μάθω...δεν έχω ssd!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ όμως έχω έναν ssd 80 στο deskop μόνο για το λειτουργικό. Και σε λίγο στο laptop καθαρίζει φίλος.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ λέω για στρόγγυλο νούμερο προς τα κάτω. Λείπει το Γάτο πίγκου, tasosko, stamatis κάτι, xstos.
Ας υποσχεθεί ο Καστοριανός @geoanto555 να ανεβάσει την φωτογραφία κάποιου κοστουμαρισμενου κυρίου μόλις πατήσουμε τα 100 χιλιάρικα, και θα δείτε τι θα γίνει μέσα το 2018 εδώ μέσα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
@demakhs τσίμπα ρομ τακτοποιημένα για το Prada, [Download] Latest MIUI Roms for Redmi 4 - Xiaomi Firmware
σου προτείνω China dev fastboot, ξεκλείδωμα bootloader, twrp, xtrv, όλο το πακέτο , καλημέρα.
Μια που θα κάνεις την δουλειά, κάνε την σωστά. -
Kαλημέρες !!! Μανώλη μην του βάζεις δύσκολα του Μήτσου πρωί πρωί !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0