Τι του δινεις του ανθρωπου; Αυτή ειναι beta. Το βράδυ λογικά θα βγαλει την ίδια με fix.
Magic WormHole
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γι αυτό μ είχε τραβήξει κ το χρυσό??
-
Οταν έχεις 2 κάρτες στο κινητό και δεν έχεις ορίσει ποια κάρτα θα παίρνει τηλέφωνο , όταν διαλέξεις το νούμερο τηλεφώνου που θέλεις να πάρεις σου βγάζει αντίστροφη μέτρηση , αυτήν την αντίστροφη μέτρηση πως γίνεται να μην βγαίνει καθόλου?
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τότε απλά το είχες στο πίσω μέρος
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H zanos έγραψε:
Οταν έχεις 2 κάρτες στο κινητό και δεν έχεις ορίσει ποια κάρτα θα παίρνει τηλέφωνο , όταν διαλέξεις το νούμερο τηλεφώνου που θέλεις να πάρεις σου βγάζει αντίστροφη μέτρηση , αυτήν την αντίστροφη μέτρηση πως γίνεται να μην βγαίνει καθόλου?
Πρώτη φορά το ακούω αυτό σε εμένα στο Mi5 αν δεν ορίσω ποια κάρτα είναι για ομιλία με βάζει να διαλέξω SIM1 wind ή SIM2 cosmote
=============== Ιαν 10th 2018, 6:25pm ===============
Δες Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Τηλέφωνο. -
Ενας φίλος μου, ζητάει για ένα φίλο του (η εξυπηρέτηση, της εξυπηρέτησης) ένα redmi note 4 "Ελληνικό", εννοεί με διετή εγγύηση από την Ελληνική αντιπροσωπεία, Ελληνική πρίζα κλπ.
Από πού να το πάρει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
Πρώτη φορά το ακούω αυτό σε εμένα στο Mi5 αν δεν ορίσω ποια κάρτα είναι για ομιλία με βάζει να διαλέξω SIM1 wind ή SIM2 cosmote
=============== Ιαν 10th 2018, 6:25pm ===============
Δες Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Τηλέφωνο.
Αυτό εννοώ
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ενας φίλος μου, ζητάει για ένα φίλο του (η εξυπηρέτηση, της εξυπηρέτησης) ένα redmi note 4 "Ελληνικό", εννοεί με διετή εγγύηση από την Ελληνική αντιπροσωπεία, Ελληνική πρίζα κλπ.
Από πού να το πάρει?
Από συνεργαζομενο κατάστημα μήπως; Μπες στο site του διανομέα και δες ποια είναι, μην κάνω και τσάμπα διαφήμιση..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ένας εδώ πιο δίπλα με 160 πήρε το 4/64 από geekbuying Ιταλίας αποθήκη και σε τρεις μέρες λέει το είχε.... @demakhs.. Η αντίστροφη μέτρηση βγαίνει μόνο όταν έχεις προεπιλεξει ποια καρτα θα παίρνει αριθμούς για φωνη. Αλλιώς στο βγάζει δεν δουλεύει αλλιώς ο xiaomi dialer
Επίσης να πω στο @Thracia και στον @sso μεγεια τα θηριακια τους- παιχνίδια-κοσκινακι μου κ που να σε κρεμάσω... Καλοδουλευτα παιδες -
Άλεξ, σωστός!!
Ο Ryzen λειτούργησε σήμερα επιτέλους!!
Κανενα ανταπτορακι δε δούλεψε.
Τελικα, ανακαλύφθηκε πω υπήρχε αναλογική θύρα, καλά κρυμμένη όμως με....τάπα.
(κ την είχα δει κ εγώ στην αναζήτηση στον γουγλη, στις εικόνες, αλλά που να μου πάει το μυαλό)
το εξετάσαμε 4 επιστήμονες, ο 5ος, που ήταν γατόνι το εντόπισε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πριν αρχίσω να δοκιμάζω Ρομ είπα ναα πάρουμε μια γεύση από την κάμερά του. Και αφού βρέθηκα σήμερα στην Αθήνα σ' ένα Πολυκατάστημα τράβηξα μερικές να μας πουν τη γνώμη τους οι Προφέσορες!!!
IMG_20180111_001841[1] by ssoklis, on Flickr
IMG_20180111_003144[2] by ssoklis, on Flickr
IMG_20180111_003216[1] by ssoklis, on Flickr
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0