Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)
Σε λίγο θα πιάνετε εσείς με τα πριξέλια τους άλλους πρίξελους και θα στήνετε κόντρες στους δρόμους όπως κάναμε παλιά με τα παπάκια με έπαθλο για αυτόν που κερδίζει το κινητό του χαμένου. -
Με ΕΛΤΑ θα τα αφήσει ο ταχυδρόμος στην είσοδο της πολυκατοικίας , που μένεις Θεσσαλονίκη να περνάω κάθε πρωί;
-
-
Μάκη, εγώ τον σαμσουν' τον συγκεκριμένο, τον πατάω από πέρσι, τέτοιες μέρες...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έβγα στις πλατείες να στήνεις κόντρες να μαζέψεις όλα τα κινητά της Κώ.
-
Δε χρειάζεται ρε, αφού τα πατάω όλα!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μα άμα τα πατήσεις όλα , μετά θα είναι άχρηστα, τι να τα κάνεις μετά :confused:
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Και κομπόστα και φρικασέ και ότι θέλετε θα σας τα κάνει . Γκουρμέ καταστάσεις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ρε συ οι λογαριασμοί ειναι πάντα μέσα σε μια γωνιά στην είσοδο! Αν το αφήσει έξω δεν παίζει να το πάρω......
Βασικά και μεσα να το αφήσει έχω κάτι περίεργους γείτονες που χωρίς να είμαι ρατσιστής είμαι λίγο προκατειλημμένος απέναντι τους. Όχι χωρίς λόγο όμως
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Αυτά έχουν τα unregistered....
Τον ταχυδρόμο τον γνωρίζεις; Κέρασε τον ένα καφεδάκι να πιάσετε φιλίες , εμένα ο δικός μου είναι αστέρι μου τα φέρνει στο χέρι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0