Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Magic WormHole
-
-
Το δίπλα κλείδωσε ή μου φάνηκε;
Καλά τι είχατε γράψει ρε παιδιά και κλειδώθηκε ολόκληρο thread? -
Ωχχχχχχχχχχχχχ
Αυτό ούτε εγώ δεν το κατάφερα!!
Ελαααααααα, τώρα θα μετακομίσετε όλοι εδώ να μας prixeτε τα φωτο-ούμπαλα...
Απο την άλλη, δεν καταλαβα, γιατί δεν το μετονομάζανε απλά σε "ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ wormhole" κ να τελειώνε το πανηγύρι ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ??
Αφού εσείς κ εμείς ήμασταν, ποιον ενοχλούσατε??
(Το χα προβλέψει κ αυτό ο Φστης...λίγα μηνύματα πριν!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
....κ η έναρξη μιας επανάστασης.. πάω να ανανεώσω τα μπλοκακια, μέχρι το 3000 τα είχα κόψει!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ένα thread το οποίο για να ξεκινήσω έγραφα 4 ημέρες (αρχικό κείμενο) πράγματα τα οποία μάθαινα 6 μήνες..ο κύριος @Bodai το κλείδωσε επειδή γράφτηκαν κάποια πραγματικά εκτός θέματος!
Ένα thread που ο Αντρέας έχει ξοδέψει ατελείωτες ώρες για να λέει και να εξηγεί και να λέει και να εξηγεί....ο κύριος @Bodai το κλείδωσε επειδή γράφτηκαν κάποια πραγματικά εκτός θέματος!
Όταν γράφονται off topic σχόλια, ο διαχειριστής μπορεί να τα διαγράψει για να μήν χαλάσει την ροη του thread. Όχι να το κλειδώσει!!!! Δείχνεις ασέβεια πρός ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ γείτονα @Bodai που έγραφαν εκεί μέσα και μοίραζαν δωρεάν τις γνώσεις του! Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έκανες!!! ΑΣΕΒΕΙΑ πρός όλα τα μέλη τα οποία επενδύουν σε αναζήτηση και γνώσεις και τις μοιράζονται με τους υπόλοιιπους!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΗΜΑ! Σέβομαι απόλυτα όλους και ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ! Το κλείδωμα είναι άνευ λόγου και αιτίας! Διαγράψτε ότι θεωρείτε άσχετο ναι ΑΝΟΙΞΤΕ το νήμα!
@MIUI_ARTΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κόψε καλού κακού καμία δεκαριά χιλιάδες...Τώρα με δαύτους , εδώ στα πόδια μας θα χρειαστούν.
-
Δεν ξέρω τι είχε γραφτεί/διαγραφτεί πιο πριν, αλλά έστω και με μερικές δόσεις χαβαλέ η δουλειά γινόταν.
Δηλαδή ο κόσμος έπαιρνε μια εικόνα σχετικά με τις επιδόσεις κάθε κάμερας και μαθαίναμε μέσα από την όλη συζήτηση.
Θεωρώ πως αν δεν υπήρχαν προσβολές και σφαξίματα κακός κλείδωσε. Στη τελική οι ίδιοι που κάνουν το χαβαλέ δίνουν και τα φώτα τους.
Δεν είναι ότι χαλάγαμε τη πληροφόρηση που υπήρχε από άλλα μέλη. Άλλωστε ο μόνος που χάνει από ένα τέτοιο κλείδωμα είναι το ίδιο το site.
Και ούτε νομίζω ότι γινόντουσαν καθημερινές άπειρες παρεμβάσεις για να πεις ότι είχε κουράσει το θέμα.
Παρεμπιπτόντως, αν αυτό κατέληξε να κλειδωθεί, σε διπλανό site τι πρέπει να τους κάνω; Να βάλω εκρηκτικά στους servers?
Κρίμα γιατί είχα δώσει πάρα πολλά και με λύπη μου διαπιστώνω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω. Θέλω να δω τι θα απαντάτε στα threads των κινητών όταν θα ρωτάνε για τη κάμερα... -
-
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Άσε μας κουκλίτσα μου κ εσύ!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
=============== Ιαν 12th 2018, 2:05pm ===============
Έσκασε μόλις τώρα με PM!
Να αρχίσω να ψάχνω για να ποστάρω πόσους έχουμε βοηθήσει από PM και chat;;;;; Πόσο χρόνο χαλαλίζουμε κάθε μέρα για το miui.gr;;;;;;; Πόσο γουστάρουμε να βοηθάμε;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ όποιον έχει πρόβλημα...οτιδήποτε φύσεως και αν είναι αυτό!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Πραγματικά αυτοί που το κλειδώνουν δεν έχουν συνεισφέρει ούτε δράμι στο νήμα. Εγώ δεν έπαιξα με το αγόρι μου για να βγεί το συγκριτικό. Μπορούσα να το κρατήσω στο ντουλαπάκι μου. Αλλά απο όλο αυτό έβγαινε κάτι. Και ναι κύριοι κλειδοκράτορες με τέτοιες μεθόδους που θυμίζουν εποχές που δεν έχω ζήσει ευτυχώς νομίζω πως δεν εξελισσομεθα, το λιγότερο γράφω. Δηλαδή τι να κρατήσουμε. Το κάνε factory reset και wipe cache .... Αυτό θέλουμε... Αντρέα και Χρήστο μην μασάς.
Να πω και κάτι ακόμα.
Οι νόμοι δεν είναι κακοί απο μόνοι τους. Αυτοί που τους εκτελούνε τους κάνουνε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο @Bodai κινείτε με αυτό τον τρόπο. Τον κύριο που δεν το ξέρω και δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί του....ελέγχεται?????? Γιατί έχει δημιουργήσει διάφορες κόντρες. Άλλη μία σήμερα..
Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Αν θέλετε μπορείτε να το σβήσετε...
Αυτό λέγεται τρομολαγνεία πάντως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0