Διαφήμιση

Magic WormHole

• Εγώ απλά έμεινα άφωνος. :/

Εάν κάποιοι ΔΕΝ συμορφώνονται με τις υποδείξεις της διαχείρησης του φόρουμ, που είτε μας αρέσει είτε όχι αυτοί βάζουν τους κανόνες
      (και εμείς με την συμετοχή μας εδώ τους έχουμε αποδεχτεί ) απλά, τους στείλεις καμιά βδομάδα για χειμερινά λουτρά σε εδυλιακό μέρος
      να ηρεμήσουν και να σκεφτούν. ΔΕΝ κλείνεις ένα από τα πιο χρήσιμα και ενδιαφέροντα νήματα. Αυτά.

Πάω να κάνω κάτι άλλο. Θα επανέλθω εδώ όταν έχω ηρεμήσει.
      Καλό σαββατοκύριακο σε όλους.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Υπερβολικούς σας βρίσκω .

Ο κάθε moderator έχει τα κριτήρια του .
      Θεωρώ έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει ,με βάσει τα δικά του όρια, τι ξέφυγε από τον έλεγχο .
      Επειδή όμως αυτό πολλές φορές δεν οδηγεί στην στο να πείσει το forum προτείνω να κάνουμε ένα μοντέλο με την βοήθεια στατιστικής.
      Αυτό θα μπορέσει να μας δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το Νήμα που κλειδώθηκε .

Θα πρέπει να συμπεριλάβουμε στοιχεία όπως
      • Πόσα άτομα γράφανε
      • Πόσα άτομα ρωτούσαν απορίες
      • Πόσα άτομα τελικά βρήκαν λύση στην απορία τους
      • Πόσες φώτο ανέβηκαν και από πόσα και ποια μοντέλα smartphone
      • Πόσες επισκέψεις είχε το νήμα από άτομα που δεν είναι μέλη του forum απλά για να διαβάσουν το νήμα.
      • Πόσος κόσμος έκανε εγγραφή στο forum Μόνο και μόνο για να ποστάρει στο Νήμα αυτό
      • Πόσος είναι ο μέσος χρόνος αναμονής ενός αναγνώστη σε αυτό το νήμα
      • Πόσοι αποχωρούσαν από το νήμα χωρίς να έχουν κατασταλάξει σε κάτι συγκεκριμένο
      • Ίσως και κάποια ακόμα που μου έρχονται .
      Με βάση τα παραπάνω η υλοποίηση ενός μοντέλου θα βοηθούσε στην ακριβοδίκαιη απόφαση για το μέλλον του νήματος .
    • @tsine ωραία και αν ο δικαστής είναι τρελλός δλδ να με κλεισει ισόβια για ένα πορτοφόλι? Κριτήρια? Ακολοθούμε κανόνες. Ισχύει για όλους? Οι mod ακολουθούνε τους κανόνες ή κάνουν ότι γουστάρουν? Περιμένω απάντηση. Ελέγχονται για τις αποφάσεις τους?

Εσύ είχες γράψει θυμάμαι πως βρήκες ένα αξιόλογο νήμα και για αυτό κάθησες. Βάλε πόσοι το διάβαζαν χωρίς να πούνε κάτι. Επειδή είμασταν οι γνωστοί άγνωστοι στην ροή πάνω των σχολίων είχαμε αυτο που λένε και λίγο ψηλή κουβέντα. Αυτό δλδ μας κάνει μη σοβαρούς? Ή το νήμα χάλαγε?

Δεν νομίζω.

Μας έκλεισαν οκ .... ας ελεγξουν τις αποφάσεις τους αν ήταν σωστές ή όχι. Δικό τους είναι το θέμα και όχι δικό μου. Άμα μου αρέσει θα κάτσω αλλιώς θα αλλάξω κανάλι.

Όλοι κρινόμαστε. Αυτά
    • Διαφήμιση
    • tsine τα πράγματα είναι πιο απλά.
      1. Αν δεν είχε ξεφύγει ο έλεγχος
      2. Αν δεν προσβάλει μέλη (ασύστολα να μην τους προλαβαίνεις)
      3. Αν δεν χαλάνε τη συμμετοχή άλλων μελών
      4. Αν δεν παραβιάζει κάποιο νόμο επαναλαμβανόμενα σε βαθμό που δεν τους προλαβαίνεις και εκθέτεις το site.

Τότε δεν κλειδώνεις ολόκληρο thread. Και απαντώ στα παραπάνω
      1. Δεν ήταν ότι χρειαζόντουσαν συνεχώς παρεμβάσεις ώστε να κουράσει ή να μην μας προλαβαίνουν
      2. Δεν βριζόμασταν/σφαζόμασταν
      3. Ως επι το πλείστον, οι μόνοι που βοηθάγαν και δίναν υλικό ήταν τα ίδια μέλη που κάναν χαβαλέ
      4. Σαφέστα και δεν παραβίαζε κάποιο νόμο

Στη τελική, αν θεωρήσεις ότι πρέπει να υπάρξει τιμωρία (τραβηγμένο κατά την άποψη μου αλλά οκ) τιμωρείς τα μέλη και όχι ολόκληρο το site.
      Γιατί αν μη τι άλλο έκανες φτωχότερο το xiaomi-miui.gr ;)
      Του κάνεις μια επίσημη σύσταση (πχ σε pm) και αν δεν συμμορφωθεί τον κάνεις μια βδομάδα ban και τέλος.
    • Ο/H Antretng έγραψε:

Του κάνεις μια επίσημη σύσταση (πχ σε pm) και αν δεν συμμορφωθεί τον κάνεις μια βδομάδα ban και τέλος.
      Τα ΄χεις φάει στην μάπα εσύ αυτά..τα ξέρεις καλά... :D

Υ.Γ Να πώ και καμία μλκία γιατί η πίεση έχει βαρέσει κόκκινο! :cursing:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ταξιδεύω αυτή την ώρα και κάμω μια στάση και μπαίνω να δω κανένα επικό ποστ και τι βλέπω!!!!

Κρίμα !!!!!!

Έπαρση και αλαζονία...... Κρίμα..... Κρίμα....

Αυτό δεν θα γινόταν όταν το φόρουμ είχε 5.000-6.000 μέλη.... Κάπου τόσα ήταν όταν γράφτηκα εγώ....

Μεγάλωσε τώρα και βγαίνει στην επιφάνεια η Έπαρση και η αλαζονία!!!!!

Κρίμα.... Κρίμα.... Κρίμα

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Την ψυχή μου χουν φάει Χρήστο. Εκεί το moderation ειναι πραγματικό mind game και anger managment.

Σε αντίθεση με το xiaomi-miui.gr (που προφανώς απευθύνεται σε κατόχους που έχουν την ΙΔΙΑ συσκευή) εκεί γίνεται τρομερό flame (καθένας παινεύει την εταιρεία του) και σπάσιμο νεύρων. Το να είσαι moderator σε ενότητα "τεχνολογικοι διαξιφισμοί" είναι δύσκολη δουλειά. Εδώ όμως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ψάχνουμε αφορμές για να παρεμβούμε/διαγράψουμε/κλειδώσουμε.. με τέτοια πολιτική απλά χάνετε αξιόλογα μέλη. Μέχρι και κανόνα άλλαξαν για χάρη μου.

Η δουλεία του mod ειναι να σβήνει και όχι να ανάβει φωτιές. Να βελτιώνει και όχι να κάνει φτωχότερο το site. Προσωπικά τις σημαντικότερες μου παρεμβάσεις τις έχω κάνει δια γραπτού λόγου φιλικά και όχι μέσω τιμωρίας... Και αυτό το ξέρουν καλά όσοι είναι μέλη και στο άλλο site.

Κατά τα άλλα καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρξουν και λάθος αποφάσεις. Δεν ειναι κακό. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πιεση τρώει ο mod.
    • Διαφήμιση
    • (Η γνωστή, στιγμιαία, παγωμάρα μετά την ρίψη των πυρηνικών, κάθε φορά η ίδια...την έχω ζήσει πολλάκις κ από όλες επιζησαμε τελικά)

Ε ρε, ο κάθε πικραμένος ξερνάει τον πόνο του στην τρούπα ...

Τι το περάσατε κύριοι εδώ, αφοδευτήριο, μόνο υπηρεσίες ψυχοθεραπευτηρίου παρέχουμε, ενίοτε..
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Να κλείσει και το αφοδευτήριο Μήτσο!!!

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται........πραγματικά ποιό νήμα έκλεισε και γιατί; Λυπάμαι πραγματικά παιδιά. Ξέρετε ότι είμαι και εγω ένας από τους πολλούς που έχω πέσει θύμα του αυστηρού moderation εδω μέσα...........για τους παλιότερους που θυμούνται. Τέλος πάντων ούτως ή άλλως facebook μόνο πια. Δεν αξίζει άλλο την προσοχή μας τούτο δω το φόρουμ. Να'στε καλά παίδες. Χάρηκα. Θα τα λέμε που και που.
    • Θα τους πάρει 2 χρόνια να τα καθαρίσουν όλα αυτά τα...περιττώματα Σωκράτη!! :shock:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H sso έγραψε:

Αυτό δεν θα γινόταν όταν το φόρουμ είχε 5.000-6.000 μέλη.... Κάπου τόσα ήταν όταν γράφτηκα εγώ....
      Μεγάλωσε τώρα και βγαίνει στην επιφάνεια η Έπαρση και η αλαζονία!!!!!
      Σύντροφε...και το ΚΚΕ 500.000 μέλη έχει αλλά 500 άτομα βγάζουν το φίδι από την τρύπα!!!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.