Διαφήμιση

Magic WormHole

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Είχα πει ότι δεν θα γράψω ξανά σήμερα..

Για όσους θυμάστε τότε τον Ιούλιο που είχε πάει για κολύμπι ο γατούληθ, είχα πει να βγεί κάποιος από την διαχείριση να μας εξηγήσει ακριβώς τι θέλουν από εμάς.

Αν θέλουν ένα φόρουμ αυστηρά τεχνικής βοήθειας για και γύρω από τη XTRV, να μας το πούν να το ξέρουμε.
      Αν θέλουν ένα φόρουμ αυστηρά για θέματα και γύρω από τα προιόντα της xiaomi, να μας το πούν να το ξέρουμε.

Ας γίνει τότε συνδρομητικό καθαρά, και θα είμαι ο πρώτος που θα πληρώσει, ξανά.

Τώρα αν θέλουν ένα φόρουm για θέματα τεχνολογίας και ειδήσεων με έμφαση στο οικοσύστημα της xiaomi, η προσέγγιση είναι λάθος.
      Σε ένα τέτοιο ελεύθερο φόρουμ όμως, κλείσιμο νήματος σαν και το σημερινό, για τον λόγο τον οποίο έγινε, δεν έχει καμία λογική.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Μήτσο Θα βάλουμε τα μέσα από τα ελληνικά στρατά.

Έχουμε τον γατουλη εκεί που ξέρει από Καλιόπες.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H sso έγραψε:

Αυτό δεν θα γινόταν όταν το φόρουμ είχε 5.000-6.000 μέλη.... Κάπου τόσα ήταν όταν γράφτηκα εγώ....
      Μεγάλωσε τώρα και βγαίνει στην επιφάνεια η Έπαρση και η αλαζονία!!!!!
      Σύντροφε...και το ΚΚΕ 500.000 μέλη έχει αλλά 500 άτομα βγάζουν το φίδι από την τρύπα!!!
      Χρήστο έλα facebook να μου πεις τι παίχτηκε ρε συ.

=============== Ιαν 12th 2018, 3:12pm ===============

Ο/H sso έγραψε:

Μήτσο Θα βάλουμε τα μέσα από τα ελληνικά στρατά.

Έχουμε τον γατουλη εκεί που ξέρει από Καλιόπες.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Τέτοιες πρακτικές ούτε ο στρατός δεν τις ακολουθεί πια................άιντε πρώτα γραφεία γίνατε όλοι! ΑΑΑΑΑΑ!
    • Διαφήμιση
    • Το νήμα κλειδώθηκε προσωρινά μέχρι να καθαρίσει από τα περιττώματα που αφήνουν μερικοί.
      Δεν είναι μόνιμο κλείδωμα, και φυσικά αυτοί που μονίμως ξεφεύγουν προκαλώντας κάθε τόσο μπάχαλο χωρίς λόγο θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους.

Πρέπει να διαχωριστεί επιτέλους το αστείο, από το χυδαίο....

Το thread θα ανοίξει και πάλι στις 6μμ
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Παιδιά ίσως ξεφεύγουμε λιγο γιατί γράφοντας τα δημόσια γίνεται κατινιά.
      Ζητώ συγνώμη που τα έγραψα δημόσια. Ήταν μια πικρία της στιγμής. Αλλά πιστέψτε με τα γράφω όσο το δυνατόν πιο μαζεμένα/αξιοπρεπή μπορώ.

Από εκεί και πέρα αν δεν μας αρέσει κάτι απλά αποχωρούμε. Αυτή ειναι η πραγματικότητα. Οπότε δεν χρειάζεται να γράφονται γκρίνιες...
      Κάνεις ένα forum/blog για σενα και την παρέα σου φεύγεις
      Δεν αξίζει να ξεκατινιαζόμαστε δημόσια. Ίσως υπάρχει κάτι που να μην ξέρουμε. Ίσως και όχι... αλλά δεν έχει σημασία. Οπότε cool ;)
    • ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ άσε μας κ συ κουκλίτσα μου!! :popcorn:
      (Γιατί το σβησες ρε κότα?)
      Ζούμε μεγάλες στιγμές...

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Το νήμα κλειδώθηκε προσωρινά μέχρι να καθαρίσει από τα περιττώματα που αφήνουν μερικοί.
      Δεν είναι μόνιμο κλείδωμα, και φυσικά αυτοί που μονίμως ξεφεύγουν προκαλώντας κάθε τόσο μπάχαλο χωρίς λόγο θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους.

Πρέπει να διαχωριστεί επιτέλους το αστείο, από το χυδαίο....

Το thread θα ανοίξει και πάλι στις 6μμ

(bell) (bell)
      (Ρε που θα γινόταν κ διαμεσολαβητικός οργανισμός η τρούπα, ποιος θα το φανταζόταν ποτέ!! (holidayspirit) )
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Μέχρι τις 18:00 αυτοί εδώ θα γεμίσουν 45 σελίδες, τον κουραμπιέ @takisfrag δεν τον σκέφτεται κανείς που θα πρέπει να διαβάσει 45 σελίδες συν τις έως τώρα σελίδες ;; να φύγουνε να πάνε αλλού...
    • Διαφήμιση
    • Aσε μας κ εσύ κουκλίτσα μου...αισθανομαι σαν να είδα ταινία της paramount pictures!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Antretng έγραψε:

Παιδιά ίσως ξεφεύγουμε λιγο γιατί γράφοντας τα δημόσια γίνεται κατινιά.
      Ζητώ συγνώμη που τα έγραψα δημόσια. Ήταν μια πικρία της στιγμής. Αλλά πιστέψτε με τα γράφω όσο το δυνατόν πιο μαζεμένα/αξιοπρεπή μπορώ.

Από εκεί και πέρα αν δεν μας αρέσει κάτι απλά αποχωρούμε. Αυτή ειναι η πραγματικότητα. Οπότε δεν χρειάζεται να γράφονται γκρίνιες...
      Κάνεις ένα forum/blog για σενα και την παρέα σου φεύγεις
      Δεν αξίζει να ξεκατινιαζόμαστε δημόσια. Ίσως υπάρχει κάτι που να μην ξέρουμε. Ίσως και όχι... αλλά δεν έχει σημασία. Οπότε cool ;)
      Δεν ξεφεύγουμε καθόλου φιλαράκι μου. Και σαφώς θα τα πούμε και θα τα συζητήσουμε δημοσίως. Τί είμαστε; Παλιογκόμενες να τα μιλάμε με PM;;; Οι διάλογοι που αφορούν όλους γίνονται δημόσια.

Το forum είναι ένα σύνολο ανθρώπων. Από ανθρώπους φτιάχνεται. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει.

Όταν κάποιος δεν με θέλει, μπορεί να μου κάνει συστάσεις και μετά να με διώξει. Σαφώς και πρέπει να ακολουθούμε κανόνες γιατί αλλιώς θα γίνει μπάχαλο. Αλλά όχι να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
      Δεν ζητάω από κανέναν συγγνώμη γιατί δεν έκανα κάτι κακό. Ίσα ίσα που βοηθάω το site όσο μπορώ. Αυτός που θα με φιμώσει και θα με διώξει θα πρέπει να μου επιστρέψει την προσωπική μου δουλειά σε αυτό το forum.

Εννοείται ότι όποιος δεν γουστάρει φεύγει. Αλλά εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο γιατι όλοι γουστάρουμε και νομίζω ότι οι περισσότεροι προσαρμοζόμαστε.

Τέλος πάντων. Προφανώς εν τέλη όλα είναι μία παρεξήγηση (δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά το δέχομαι) και θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν απλά καθάριζε το νήμα χωρίς να κλειδώσει. Ή έστω μία ειδοποίηση πρίν το κλείδωμα ώς ένδειξη σεβασμού απέναντί μας.
      Το έκανε η @for το πρωί. Της είπες κανένας κάτι; Φυσικά και όχι για΄τι είχε απόλυτο δίκιο.

Σταματάω και περιμένω να ανοίξει το νήμα.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@ANDREAS54
      Το 54 τί είναι; Ηλικία ή χρονολογία γέννησης;;; :evil:
      Ίσως να είμαι ο μεγαλύτερος ή έστω από τούς πιο μεγάλους στο Forum.
      Ημερομηνία γέννησης το 1954 και σπουδές Φυσικής.
      Παρατηρούσα και έγραφα στο Forum με τον ανενεργό λογαριασμό φίλου @george.nathas έφτιαξα μάλιστα το νήμα ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... για περισσότερη εκτόνωση.
      Εδώ και 5-6 μήνες απέκτησα κινητό Xiaomi και πρόσφατα ο γιος μου.

Τέλος για το κλείδωμα του νήματος.
      Το νήμα έχει 1500 post σε 127 σελίδες με πολλές πληροφορίες και εξειδικευμένες λεπτομέρειες, το παρακολούθησαν τόσα μέλη, κάποια στιγμή γράφτηκαν off topic σχόλια τα οποία δεν επηρέασαν και δεν έθιξαν κανένα.
      Διαγράφτηκαν κάποια post που από όσο πρόλαβα να δώ ήταν απλώς off topic.
      Το δικό μου post απλώς, με χιουμοριστική διάθεση, συνόψισε σε μια σελίδα τι είχε γραφτεί σε 50 σελίδες.
      Θεωρώ απαράδεκτο να κλειδωθεί το νήμα και έχω αμφιβολία αν αυτός που το κλείδωσε το είχε διαβάσει.
      Ξέρει κανείς τι θέλει να πει ο ποιητής. Πρέπει να διαχωριστεί επιτέλους το αστείο, από το χυδαίο....

Αν θέλετε να κλειδωθεί η τρούπα και έχετε έξοδο διαφυγής, εδώ γύρω θα είμαι φωνάξτε με. :saint:
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.