Διαφήμιση

Magic WormHole

• Αγαπητοί συμφορουμίτες και αγαπητοί - ες mod η αλήθεια είναι πώς και εμένα μου κακό φάνηκαν πάρα πολύ κάποια λόγια από κάποιους mod. Και όπως είπε και κάποιο άλλο μέλος χρησιμοποιήθηκαν βαριές εκφράσεις. Μου κάνει εντύπωση ποιες είναι οι Χυδαιότητες/περιττώματα.... κλπ... Δεν τα είδα ή δεν πρόλαβα και εγώ να τα δω !! Θα το ήθελα πολύ να καταδειχθούν συγκεκριμένα σαν παραδειγματισμό αυτά τα βαριά παραπτώματα γιά να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι... Εκτός αν τέτοια χαρακτηρίζονται τα off-topic και ο χαβαλές!!! :huh: :huh:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Εγώ πάλι παίδες θα έλεγα να το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό και να μην το συζητάμε άλλωστε είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν , έχουμε ούτος ή άλλως εδώ το νήμα να κάνουμε ελεύθερα το χαβαλέ μας και να κρατάμε καθαρά τα άλλα νήματα όσο μπορούμε βέβαια σε λογικά πλαίσια γιατί ένα μικρό αστείο στα 40 ποστ δεν πειράζει κανέναν εγώ ξέρω ότι μόνο τα φασόλια πειράζουν ε @geoanto555 ??

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Τα απλά Φ ασόλια πειράζουν.. Πόσο μάλλον οι γίγαντες :D
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Και το πολύ κουνουπίδι.. πειράζει. :whistling:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H sso έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Ελα Αλέκοοοοο....ποιος φταίει τελικά???
      Εσύ που μας έδωσες με pm για να φτιάξεις όνομα.
      Βαριά κατηγορία. Δώσε στοιχεία. Αλλιώς θα κατηγορηθείς για συκοφαντία :whistling:
      @zanos σε μένα δεν βγάζει αντίστροφη μέτρηση
      Μαλλον έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις αλλά έψαξα και δεν μπόρεσα να βρω κάτι τεσπα .

Χρηστός Πολίτης.
    • Διαφήμιση
    • Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον έχει να κάνει με τη Ρομ.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Καλησπέρα, καλησπέρα.
      Η όλη κατάσταση δεν με αρέσει πλέον, αυτά που θα γράψω γνωρίζω δεν θα αρέσει σε αρκετούς από εσάς. Είναι όμως η άποψη μου και θέλω να την σεβαστείτε. Θα το θέσω ως μια αυτοκριτική.

Όλοι είμαστε σε αυτό το φόρουμ xiaomi-miui.gr. Το οποίο έχει ιδιοκτήτη ο οποίος θέσπισε κάποιους κανόνες καλής συμπεριφοράς μεταξύ των μελών. Το 2016 κάπου Σεπτέμβριο τέλη σας ανακαλύπτω και ξεκινάει το χαβαλέ στα περισσότερα νήματα του φόρουμ. Ο άλλος καιγόταν πως θα περάσει twrp, rom, unlock bootloader, μετάβαση από unofficial σε official rom, μπρικαρισμένη συσκευή κτλπ.
      Μας ανέχτηκαν στην αρχή μετά μας έλεγαν να το σταματήσουμε. Μας άφησαν να έχουμε την γωνιά μας εδώ. Εμείς το συνεχίσαμε το χαβαλέ και κάποια μέλη με προβλήματα στις συσκευές, λίγες - ελάχιστες - καθόλου γνώσεις (όπως εγώ) είχαν παρεξηγήσεις με κάποιους από εμάς. Το φόρουμ τι έκανε προς εμάς τους χαβαλέδες: μας προειδοποίησαν μία, δυο τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι κτλπ.

Στο τέλος πήραν κάποια μέτρα "αναγκαστικές διακοπές" με αποτέλεσμα κάποιοι να σταματήσουν να είναι μέλη ή άλλοι τα πολλά πολλά. Φυσικά εδώ ποτέ δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας αλλά σε άλλα νήματα. Απλά το νήμα μας όπως πολλή σωστά το έχει πει ο @demakhs ήταν - είναι το αμορτισέρ για την απορρόφηση των κραδασμών κοινώς το πρόβλημα μεταφερόταν εδώ. Με αποτέλεσμα να γράφονται πολλά post περί της λειτουργίας του φόρουμ και πολλά ακόμα μετά από επεμβάσεις της ομάδας διαχείρισης και ξανά μανά post, post.

Όλοι όμως ξεχνάμε ή δεν υπολογίζουμε κάποια θέματα. Αυτό το φόρουμ έχει κάποια έξοδα, υποχρεώσεις πχ ίσως πνευματικά δικαιώματα, λογισμικά, αναβαθμίσεις, μηχάνηματα συντήρηση - αγορά καινούργιων, εργαζομένους, ΔΕΗ. Αυτά πως θα βγουν μέσα από τις διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις πως έρχονται μέσα από το ποσοστό επισκεψιμότητας.

Τώρα τα δύσκολα για όλους. Για να εξασφαλιστεί η επισκεψιμότητα κατόχων συσκευών xiaomi το φόρουμ παρέχει το αγαθό που λέγεται παροχή υπηρεσιών το οποίο είναι στην προκείμενη περίπτωση τεχνολογική βοήθεια - λύσεις με βάσεις οδηγούς, γνώσεις κάποιων ανθρώπων που λέγονται mod ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.

Εμείς τι κάνουμε κάθε φορά που προκύπτει θέμα συμπεριφοράς, κριτική η οποία ξεφεύγει. Γιατί η κριτική είναι καλοδεχούμενη κατά με. Αλλά πολλές φορές έχουμε περάσει στην αρνητική κριτική με αποτέλεσμα την δυσφήμιση του site. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να συμμετάσχω στην δυσφήμιση του φόρουμ. Είδη ο χώρος που δραστηριοποιείται ο ανταγωνισμός είναι σκληρός με θεμιτά - αθέμιτα μέσα.
      Δεν παίρνω το μέρος του φόρουμ αλλά έκανα μια αυτοκριτική από την οπτική γωνία που το βλέπω με καλή διάθεση, σεβασμό προς όλους και πάντα φιλικά.

Για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο δεν θα ποστάρω τίποτα, μόνο το Magazino WormHole. Τα λέμε Δευτέρα ελπίζοντας όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
    • Αντίστροφή μέτρηση βγάζει όταν:
      1. Δεν έχεις ορίσει προεπιλεγμένη σιμ για κλήσεις
      2. Καλείς τον αριθμό, σε αυτ΄οτο σημείο ρωτάει από ποια σιμ να κάνει κλήση :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Αντίστροφή μέτρηση βγάζει όταν:
      1. Δεν έχεις ορίσει προεπιλεγμένη σιμ για κλήσεις
      2. Καλείς τον αριθμό, σε αυτ΄οτο σημείο ρωτάει από ποια σιμ να κάνει κλήση :)
      Αυτην την αντίστροφη μέτρηση πως γίνεται και αν γίνεται να μην την βγάζει καθόλου.

Χρηστός Πολίτης.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zanos έγραψε:

Αυτην την αντίστροφη μέτρηση πως γίνεται και αν γίνεται να μην την βγάζει καθόλου.
      Ορίζεις απότις ρυθμίσεις των σιμ ποια κάρτα θα κάνει κλήση, όπως με τα δεδομένα :)