Magic WormHole
-
-
ανασύνταξαΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο θα μπούμε στους γκουρού μάστερ?... Γκουρού πριξελόσκωληκες
-
εγώ μόνο πρίξελ διαθέτω από τα απαραίτητα...τίποτα απ΄όλα τα υπόλοιπα απαιτούμενα...αυτο-κόβομαι μόνος μου, με τρία όχι, ως υποψήφιος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
γι αυτό έβαλα global και τα ... πλένει μόνη της!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ μόνο πρίξελ διαθέτω από τα απαραίτητα...τίποτα απ΄όλα τα υπόλοιπα απαιτούμενα...αυτο-κόβομαι μόνος μου, με τρία όχι, ως υποψήφιος!!
Δεν τόλμησε να σε βάλει.... Χαχα
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
γι αυτό έβαλα global και τα ... πλένει μόνη της!!! -
Καλημέρα παιδάκια, σας έπιασε οξεία τεμπελίτιδα; πρωί πρωί ; Και την @fog δεν βλέπω να γράφει , εάν την πείραξε κάτι της ζητάμε συγγνώμη γιατί δίνει μια πολύ ευχάριστη νότα στο νήμα.
-
Ολοι ευαίστητοι, συναιστηματίες χαλουβάδες μου γίνατε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα αλάνια , Καλημέρα Μανώλη μπα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει παρεξηγηθεί η Ειρήνη , αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να κ ο αιώνιος, μελισταλακτος γκουρουαμπιες....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0