Μήπως το ένα μετράει περίμετρο και το άλλο ακτίνα;
Magic WormHole
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Μήπως το ένα μετράει περίμετρο και το άλλο ακτίνα;
ιντσες χιλιοστά πάχος (mm) βάρος (kg/m)
1/2 21.3 1.80 0.87 3/4 26.9 1.80 1.11 1 33.7 1.80 1.42 1 33.7 2.00 1.56 1 1/4 42.4 1.80 1.80 1 1/4 42.4 2.00 1.99 1 1/2 48.3 2.00 2.28 1 1/2 48.3 2.30 2.61 2 60.3 2.00 2.88 2 60.3 2.20 3.15 2 60.3 2.50 3.63 2 60.3 3.00 4.33 2 1/2 76.1 2.50 4.61 2 1/2 76.1 3.00 5.51 3 88.9 3.00 6.45 4 114.3 3.00 8.29
SIDMA S.A.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Το πιο ακριβό κρασί του κόσμου | Perierga.gr)
Vintage Story: Λεσβίες του 1800 και των αρχών του 1900 αγκαλιάζονται και φιλιούνται με τις φίλες τους! | Real Free News
Φιορδ και νησάκια στον υδάτινο λαβύρινθο της Ηπείρου. Mαγευτικές εικόνες που θυμίζουν… Νορβηγία
Αυτό το νησί είναι o top προορισμός για το 2018 σύμφωνα με το TripAdvisor - iPop
Το όνομα “Καβάλα” μνημονεύεται για πρώτη φορά στα τέλη του 14ου αιώνα - Chrysoupoli News
Ένα φρικιαστικό θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε στην ακτή και φρίκαρε το ίντερνετ (pics) | E-Radio.gr Lifestyle
Tο ελληνικό σπίτι που έχει γίνει αντικείμενο πόθου για τους Αμερικανούς - Ταξίδια Ομορφιας
Αυτά είναι τα Ζώδια “Πύραυλοι” στο Κρεβάτι… Το 6ο Αν σε “Βάλει κάτω” θα Ξεχάσεις και το Όνομα σου. - vog.gr
Στο «Παλάτι των φυσαλίδων» του Pierre Cardin - Tam Tam -
@Thracia έγραψες ότι ξεκλείδωσες άμεσα με vpn το mi note 3. Έχω ένα στα χέρια μου τώρα. Για δώσε λεπτομέριες.
Αυτό που μου κανει εντύπωση είναι ότι βρίσκω μόνο china developers και θα αναγκαστω να βάλω κινέζικη για να κάνω αίτημα ξεκλειδώματος (βγάζει σφάλμα στο κούμπωμα λογαριασμού με την global stable). -
Αμα δε βρεις άκρη, πες του Σωκράτη να σου πει πως το κάνε στον ... Αλέκο, μιας κ έχεις ξεχάσει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Antretng έγραψε:
@Thracia έγραψες ότι ξεκλείδωσες άμεσα με vpn το mi note 3. Έχω ένα στα χέρια μου τώρα. Για δώσε λεπτομέριες.
Αυτό που μου κανει εντύπωση είναι ότι βρίσκω μόνο china developers και θα αναγκαστω να βάλω κινέζικη για να κάνω αίτημα ξεκλειδώματος (βγάζει σφάλμα στο κούμπωμα λογαριασμού με την global stable).
Σε καμία ωρίτσα θα σου δώσω το λινκ.
Ψάξε λίγο στο en.miui γράφουνε ακριβώς πως θα το κάνεις με VPN.
Είμαι στο δρόμοYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Με global stable ξεκλειδωσα
Σε καμία ωρίτσα θα σου δώσω το λινκ.
Ψάξε λίγο στο en.miui γράφουνε ακριβώς πως θα το κάνεις με VPN.
Είμαι στο δρόμο
Κάνω νέο account και τους στέλνω έπιασε φωτια στο στάβλο του Τζακ, κινδυνεύει η Λολα... ξεκλειδώστε άμεσα να την σωσω; -
Οχιιιιι
Μην κάνεις νέο accountYou may think you can fly - but you better not try -
Οκ, περιμένω. Όποτε μπορέσεις (και άυριο δηλαδή).
Πάντως με το παραδοσιακό τρόπο βγάζει σφάλμα όταν στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές επιλέγω το ξεκλείδωμα με το λογαριασμό. (μου το χει βγάλει και με άλλες global stable και λυνόταν με dev) -
Εδώ είσαι
Solving Unlock Bootloder problem (erorr 10008 ) - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
Κανε αποσύνδεσης από το mi account,κατέβασε την εφαρμογή,ενεργοποίησε το dev.options,USB debugging,oem unlock και μετά στο status συνδέσου με τον αριθμό του mi account όχι email ή τηλέφωνο.
Το ίδιο και στο unlock tool
Εννοείτε ότι έχεις συνδεθεί με vpn πρώταYou may think you can fly - but you better not try -
Το flexvpn το βλέπει ως virus. Να το αγνοησω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0