Magic WormHole
-
-
Ευτυχώς τότε που φορτίζω με άλλο αργό φορτιστή το βράδυ
-
Ετσι όπως πάμε με τα τηλέφωνα σε λίγο θα τυλίγουμε του φορτιστές με arctic silver 5.
Even dead i will fight. -
-
Ο φορτιστής από το Asus Windows ταμπλετακι μου, είναι ότι πρέπει. Φορτίζει τα πάντα όλα γρήγορα. Δεν θυμάμαι specs, είναι δυνατός όμως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ή κολλας και ενα ανεμιστηράκι από πάνω (καγκουρομοντα)
-
Εγώ νομίζω οτιδήποτε κάτω από 25 βατ δεν την παλεύει με τα τέρατα μπαταρίες που βάζει η xiaomi..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εγώ πάντως μετα την επισημανση του Χρήστου, την έβγαλα. Αν και πιστεύω πως αρκούσε η μιση επιφάνεια και λιγο η πλάτη του φορτιστή αλλά οκ.
Δεν πρέπει να το χα πάρει χαμπάρι γιατί πάνω από 10-20 λεπτά δεν βάζω qc. Τον χρησιμοποιώ μονο αν τυχει και ξεμείνω. Αλλιώς βάζω αργό φορτιστή 0.8A -
Ο/H Antretng έγραψε:
Αλλιώς βάζω αργό φορτιστή 0.8A
Είναι ότι καλύτερο για την μπαταρία αλλά όχι χειρότερο για τα νεύρα.
Υ.Γ Ειδικά οι QC στην αρχή τα τεντώνουν τα Α και εκεί ζεσταίνεται αρκετά ο φορτιστής. Το καλοκαίρι είναι θέμα. Άμα τον φασκελώσεις κιόλας με ταινίες κλπ...χειροτερεύει η κατάσταση.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλα σε xiaomi που έχει πάνω 5-6 ώρες sot ειναι ίσως υπερβολή το να ανησυχείς για την υγεία της μπαταρίας. Εννοω έχουμε πλέον τους μισους κύκλους φόρτισης. Μέχρι να "χαλάσει" η μπαταρία θα χουν χαλάσει άλλα τόσα στο κινητό (αν δεν το χουμε ήδη αλλάξει)
Οπότε και για αυτό πλέον το βάζω να φορτίζει βράδυ. Απλά επειδή προφανώς δεν το βι'αζομαι, βάζω 0.8A και ειμαι κομπλέ. -
Εδώ θα πρέπει να πάρουμε την βοήθεια του @tsine. Διότι λένε πως χημικά με τις χαμηλότερες φορτίσεις μπορεί να μην καταπονείτε η μπαταρία λόγω θερμικού φορτίου αλλα δεν καταφέρνουμε με αυτό το τρόπο να ξυπνάμε τις χημικές διεργασίες αφού έχουν κατασκευαστεί για μεγαλύτερα φορτία. Όπερ σημαίνει πως ίσως να κάνουμε και ζημιά. Ετσι είχα διαβάσει έτσι λέω.
Πάντα μα πάντα είμαι με μαμά και ότι γίνει.
Διότι λένε πως και οι διαφορές με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα είναι πιο εμφανής μετά απο πολλά πολλά χρόνια. Όταν το προιόν δεν θα είναι απλά στη λήξη του αλλά θα το έχεις σουτάρει προ πολλού.
Π.χ έχω δύο μπαταρίες απο hongmi και οι δύο μαμά. Η πρώτη ήταν πανω στο κινητό και δούλευε. Η δεύτερη ναι μεν μαμά αλλά είχε να δουλέψει πολύ μα πολύ καιρό . Μαντέψτε ποιά δουλεύει καλύτερα. -
Αυτο Βασίλη είναι θέμα καλιμπραρισματος. Μια φορά στους 2-3 μήνες το αδειαζεις και το φορτίζεις με μαμά φορτιστή και είσαι τζετ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0