Magic WormHole
-
-
-
Το χα διαβάσει, δεν το κανα, γιατί είχε γράψει ο χρηστόμπαλος ότι αφορούσε κάτι άλλο η συγκεκριμένη εντολή...
Δεν χάνω κάτι να το δοκιμάσω κ αυτό..θα χάσω το partial refund έτσι όμως...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Φτιάξε ένα βιντεάκι τώρα να δείχνει ότι δεν δουλεύει το δάκτυλο και μετά κάνε ό,τι θέλεις.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Εριξα ακύρωση της παραγγελίας στο lightinthebox μιας κ έχουν περάσει 8 μέρες κ δεν το χουν στείλει ακόμα.
Ποιο παίρνουμε τώρα με τα ίδια χρήματα (140)?
Το geekbuying italy, είναι καλή περίπτωση...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Πήρα και το δώρο μου
Μόλις τρολαρα τον εαυτό μου.
Με τον μανάβη μας τι παίχτηκε;;You may think you can fly - but you better not try -
-
Εδώ ειμαι.
Το banned είναι τίτλος που απέκτησα το καλοκαίρι 10-15 λεπτα μετα το γατοπίγκου.
Το δικό μου ανακλήθηκε σχεδόν άμεσα. Δεν πρόλαβα να το χαρώ.
Even dead i will fight. -
Λόγο ημέρας και αλκοόλ,μου τα επιτρέπετε ελπίζω!You may think you can fly - but you better not try
-
Νονε, μπες κ σχολίασε κάτι...σχετικό, στο νημα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις κ το χεις στο τσεπάκι το χειμερινό μπανάκι..
Σύμφωνα με την αγωνία του @linuxilakis, εκεί μπορεί να πας για μπάνιο, ακόμα κ ontopic να είσαι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτά μόνο στο Ντουμπάι γίνονται – 20 εικόνες που θα δεις μόνο εκεί - NewSide.gr | NewSide.gr
Μεγαλεπήβολο οικονομικό σχέδιο από την Apple | Euronews
Λίμπα: Tο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα – Τα σπας όλα και ξαλαφρώνεις - Μηνυμα Χωρις Χρεωση
10 λάθος αποφάσεις που σημάδεψαν την ιστορία της τεχνολογίας!
3 αρχαίοι θεοί του Πολέμου που κάνουν τον Άρη να μοιάζει με γιωτόμπαλο - Onefun | Oneman.gr
10 Άτυχες Γυναικείες Στιγμές που έγιναν Viral στα Κοινωνικά Δίκτυα! - vog.gr
Βρήκε αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αβγό μέσα στο Χωράφι του. Μόλις οι Ερευνητές κατάλαβαν ΤΙ ακριβώς ήταν, έπαθαν την Πλάκα τους! | Fresh Freddo-News
Άγγελοι στην Κατοικία των Θεών
Και ένα Τεστ να δούμε αν κάποιο σκουλήκι έχει IQ
Το γρήγορο τεστ που αποδεικνύει αν έχετε υψηλό IQ -
Με 0,5 mg εγκέφαλο???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0