Τι εννοείς ρε να το σπάσω? ΑΑΑ και συμπτωση το ΑΣΜ μου είναι απο το 149 ΣΓ!
Magic WormHole
-
-
να πάρεις μια βαριοπούλα και να το σπάσεις ρε, δεν στο δειξε κανας παλιός?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
χαχαχαχαχαχαχχαχ!
-
για θυμίστε μου, πως περνάω την ενημέρωση της official, ενόσω έχω το, άχρηστο, twrp του Γκαστοριανού?
το χω κατεβάσει ολόκληρο το zip, γιατί η αυτόματη ενημέρωση, δεν τα καταφέρνει να ολοκληρωθεί..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Τι εννοείς ρε να το σπάσω? ΑΑΑ και συμπτωση το ΑΣΜ μου είναι απο το 149 ΣΓ!
Ο/H demakhs έγραψε:
για θυμίστε μου, πως περνάω την ενημέρωση της official, ενόσω έχω το, άχρηστο, twrp του Γκαστοριανού?
το χω κατεβάσει ολόκληρο το zip, γιατί η αυτόματη ενημέρωση, δεν τα καταφέρνει να ολοκληρωθεί..
Χρηστός Πολίτης.
-
Ε, ναι ρε Μάκη, άχρηστο...δεν προσαρμόζεται ανάλογα τις συνθήκες...εγώ γιατί να καρδιοχτυπώ κάθε φορά με την εβδομαδιαία ενημέρωση, ε? πες μου!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πάλι κακάκια μου μυρίζει , επιμένει ο βορειοανατολικός...
-
Κ εμείς πως θα περνάμε τις Παρασκευές τα απογευματινοβραδυνα ε για πες μας
Χρηστός Πολίτης.
-
τελικά, κάνω κάτι στο zip που κατέβασα?
αλλάζω το recovery ή κάτι τέτοιο, γιατί δεν το χω ξανακάνει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μαλλον όπως όλα τα zip κ πρόβλημα να σου βγάλει ξέρεις εσύ να τα λυνεις θα τα κάνεις λίγο Φ@ τ@ν@ και στο τέλος θα μας την πεις οπότε τι σε ζοριζει.
Χρηστός Πολίτης.
-
να το περάσω απ τον updater του κινητού ή το twrp του γκαστοριανού?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0