Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κ έχει και παγωνιά....ξυλιασμό!!!
10 βαθμούς πιάσαμε!!
Παράκληση. Οι οδηγίες προς τον Μήτσο να είναι πάντα της μορφής:
1)........
2)........
3)........
...........
...........
...........
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Γι αυτούς που υπηρετησαν δυο χρόνια και άνω, γι αυτους που κάνανε περιπολο στα σύνορα κουβαλωντας ασύρματο 15 κιλά στην πλατη συν τον εξοπλισμό, γι αυτους που τρωγανε με την καραβανα, γι αυτους που η εξοδος ηταν με στολη εξόδου, γι αυτους που κανανε περιπολο με σφαιρα στην θαλαμη και δαχτυλο στην σκανδαλη, για τα γκολντεν μποΐς και γι αυτους που τουρτουριζουν με +5 βαθμους φορώντας ισοθερμικα και δεν την παλεύουν
-
Μα τόσα μαθήματα από Γιώργο, Μανώλη, Πάνο, εσένα και δεν........... τι να σου κάνει το 1, 2,3 κτλπ χαμένος κόπος και χρόνος Σωκράτη.
-
Το να του πεις....
Αγοράζει κινητό από το "Φως στο κουτί" και ζητάει refund από το "Καλό μπανγκ"
........
Και το ωραίο είναι ότι θα το πάρει το refund... Χωρίς να ξέρει τίποτα βέβαια η συνάδελφος.
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
καλά είναι στα 270 που βγαίνει μαζί με το priority.
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Εγώ θα θυμίσω στον @geoanto555 ότι αποκάλεσες το twrp του άχρηστο.
-
-
-
Γιώργο κάνε του μήπως ησυχάσουμε λίγο τις Παρασκευές. Στειλτου και δύο αισθητήρες. Σε μας θα κάνεις το καλό
-
Χαχαχα παίδες δεν γίνεται να τον βοηθήσει ο Γιώργος γιατί τον έχω πριβέ τώρα ασχολείται με το paypal το δικό μου !! Σορυ Μήτσε !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά παρακαλώ όχι άλλο offtopic.
Μήτσο πες μας τι κατέστρεψες σημερα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0