Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ρε Σωκράτη, πες στα γατάκια σε παρακαλώ, πόσα και ποια λειτουργικά, ταυτόχρονα, είχαμε στο LEO πριν από καμιά δεκαετία...
512 mb Ram
512 mb Rom
και ήταν ευτυχισμένοι όσοι είχαν το Αμερικάνικο με 1 gb Rom
Υ.Γ. Το έχω ακόμα και δουλεύει!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλημέρα παιδάκια καλή ξεκούραση σήμερα, @Thracia τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα μετά φεεεεεετααααα!!!!
-
Καλημέρα, να έχουμε μια χαλαρή Κυριακή και να βρούμε εύκολα τραπεζάκι στην αγαπημένη μας καφετέρια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα Αλάνια!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Καλημερα παιδακια
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα στο λαχανόκηπο.
-
Επιτέλους λιακάδα και γαλήνη...
Παίρνει δυνάμεις γιά το αυριανό κατακαίρι!!
Τουλάχιστον ας απολάυσουμε το σήμερα.
Καλημέρα σαςΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ενα απίστευτο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα, όταν μία γυναίκα οδηγός «απογείωσε» το αυτοκίνητό της και... ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμά της.
Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στον κυκλικό κόμβο του Αλκαζάρ, με αποτέλεσμα να σπάσει τα κιγκλιδώματα.
Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinelarissa, πέρασε πάνω από ένα φορτηγό, τράκαρε ένα παρκαρισμένο ΙΧ και «προσγειώθηκε» σε κατάστημα με είδη θέρμανσης σπάζοντας την τζαμαρία και προκαλώντας υλικές ζημιές. Μάλιστα η μπαταρία του αυτοκινήτου εκτοξεύθηκε και κατέληξε μέσα στο κατάστημα.
Η οδηγός κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια ασθενοφόρο τη μετέφερε τραυματισμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Πηγή: Λάρισα: Γυναίκα οδηγός «απογείωσε» το αυτοκίνητο και ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμά της [εικόνες] | iefimerida.grΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0