Magic WormHole
-
-
aaahhhhh yeaahhh σε λίγες ώρες.... ΔΕΥΤΕΡΑ.....να μην ξεχνιόμαστε, να ετοιμαζεστε ψυχολογικά
-
Μην αγχώνεστε, εγώ που έχω άδεια θα ξεκουραστώ για όλους σας.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μήτσο ξέρεις πως θα κάνω factory reset στο Mi3 με το twrp ή με την επιλογή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Ενα απίστευτο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα, όταν μία γυναίκα οδηγός...
...σχετικό συνημμένο, όταν επιστρέψω σπίτι...) επέστρεψα
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
aaahhhhh yeaahhh σε λίγες ώρες.... ΔΕΥΤΕΡΑ.....να μην ξεχνιόμαστε, να ετοιμαζεστε ψυχολογικά
=============== Ιαν 21st 2018, 11:59am ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μήτσο ξέρεις πως θα κάνω factory reset στο Mi3 με το twrp ή με την επιλογή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?
Τελικά το βρήκα Μήτσο μέσα από το twrp το έκανα ακολουθώντας τα βήματα σου Format Data. Αλλά με ταλαιπώρησε δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση την fastboot rom με το miflash (στο laptop - win10). Έτσι πέρασα την recovery rom μέσω twrp - ADB sideload. Αλλά δεν κρατούσε γλώσσα και χώρα.
Τελικά πήγα στον deskop με win7 και εγκατέστησα την fastboot και τώρα το σενιάρω στα μέτρα μου. Θα το αφήσω έτσι κάποιες μέρες και μετά θα παίξω με αρώματα και φρου φρου.
Κάτι δεν έμαθα από εσένα Μέγα Δάσκαλε? Γιατί και εσύ αυτά θα έκανες, μην ξεχάσω άλλαξα και καλώδια. -
και κατάφερες και τα συγκράτησες όλα αυτά που έκανες αχταρμά???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Φάκελο αρχείο με τις συμβουλές του έχω Μέγα Διδάκτωρ.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μάλλον είχε κρατήσει σκονάκια από τις περιπέτειες του τρισμέγιστου ματνταράτορα που είχε κάνει διδακτορικό επί των συγκεκριμένων...αχταρμάδων!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να κάνω έλεγχο του bootloader........
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλό κ@λοπαιδαράκι...ακόμα και αυτό για το καλώδιο θυμάσαι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτό που αλλάζεις κάθε λίγο όταν έχεις θεματακια με την συσκευή ή εκείνο του νταυάγκι που το πλήρωσες 200€?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0