Πάω στους άλλους να πάρω μάτι τον γενικό χαμό.
Magic WormHole
-
-
-
Ουτε εγώ πρόλαβα...ας πρόσεχανε, από τότε που με χάσανε εκεί δίπλα, χάσανε την μπάλα τα παλικάρια...δεν εκτονώνονται, ούτε ψυχοθεραπεύονται, αντιθέτως με κάπου αλλού!!
=============== Ιαν 28th 2018, 9:18pm ===============
Ο/H sso έγραψε:
Μετά κράζουμε τον γιωτο-25-ήμερο γατοπίγκο!
Τίποτα δεν πήραμε μάτι.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε 25 διαφορετικά threads εβρισε... και δεν είδες κανενα;
Τεσπα, συμβαίνουν και αυτά. Παλιο κουτσομποληδες -
Καλά ρε σεις δεν ανοίξατε τα spoiler? Εκεί είναι το βρισίδι.
-
Κ ποιος ήταν αυτός ο....γρήγορος είπαμε??
Με βρίσκουν σύμφωνο τα, λίγα που πρόλαβε κ έσωσε το μεγκα-σκληκ, γ...+δια του πάντως!!!
Δε μπαίνω καθόλου εκεί πια...για τους ιδιους λόγους που έριχνε τα βρισίδια το παλικάρι, ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ !Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ποιος μπορει να μου εξηγησει τις διαφορες
hdr off
hdr A
hdr
HQ
και
720p
1080p
1080p 60 fps
4k -
@Thracia
Είπαμε εδώ και μεταξύ μας όχι dislike. Μου την σφούριξες ποιο πάνω. Δεν θα το αντέξω από σκουλίκη να πάω.
=============== Ιαν 28th 2018, 9:46pm ===============
ο @Antretng ή ο @pavlidisc Τάσο -
Δημήτρη δεν ξέρω τι ειχε συμβεί στη περίπτωση σου και δεν μπαίνεις, αλλά αν παρακολουθούσες έστω και λιγο το thread θα καταλάβαινες ότι δεν στέκουν οσα έγραψε.
Είμαι σίγουρος οτι φαντάζεστε πολλά, αλλά παρασκηνιακά αν βλέπατε τις αναφορές, Pms ή διαγραφέντα μηνύματα θα καταλάβατε οτι ειναι τραβηγμένο.
Επισης ειναι τραγικο για ενα προσωρινο ban να βριζεις έτσι και να φλερτάρεις φυσικά για μόνιμο...
Αυτά... δεν μπορώ να γράψω παραπάνω γιατί το βρίσκω ανήθικο. Αλλά όποιος κατάλαβε κατάλαβε... -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ουτε εγώ πρόλαβα...ας πρόσεχανε, από τότε που με χάσανε εκεί δίπλα, χάσανε την μπάλα τα παλικάρια...δεν εκτονώνονται, ούτε ψυχοθεραπεύονται, αντιθέτως με κάπου αλλού!!
=============== Ιαν 28th 2018, 9:18pm ===============
Ο/H sso έγραψε:
Μετά κράζουμε τον γιωτο-25-ήμερο γατοπίγκο!
Τίποτα δεν πήραμε μάτι.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0