Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Σωκρατη, μ' έχεις δει ποτέ να κλαίγομαι???
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μητσο το έχεις ρίξει στην τρελιτσα έχω την εντύπωση για να μην αναφερθεί ο αραχνιας Μπαοκ στην πρώτη θέση που έχουνε στο πρωτάθλημα ματς την ισοπαλία που πήραμε στην Τρίπολη ρε τι σκληλικ που εισαι.
Χρηστός Πολίτης.
-
και εδώ Συγκρίσεις καμερών κινητών :: myphone forum είναι από άλλο forum το myphone του Ανδρέα άρθρο - νήμα
-
Ωχχχχχ σοβαρά?
ΜπΆοΚ πρώτος? Δεν έχει ξεφουσκώσει ακόμα εεεε......μόλις έβαλα αθλητική Κυριακή..
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και οι δυο με "Πεναλτάρες" επέζησαν!!!
Ο Ράμος της Ρεαλ σε κάθε ματς κάνει 3-4 τέτοιαὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Είπαμε εδώ και μεταξύ μας όχι dislike. Μου την σφούριξες ποιο πάνω. Δεν θα το αντέξω από σκουλίκη να πάω.
Έπαιρνα ματι στο ΣΚΑΙ !You may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Έπαιρνα ματι στο ΣΚΑΙ !
Με ποια gcam και με ποιες ρυθμίσεις....λέγε γρήγορα!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Ουτε εγώ πρόλαβα...ας πρόσεχανε, από τότε που με χάσανε εκεί δίπλα, χάσανε την μπάλα τα παλικάρια...δεν εκτονώνονται, ούτε ψυχοθεραπεύονται, αντιθέτως με κάπου αλλού!!
=============== Ιαν 28th 2018, 9:18pm ===============
Ο/H sso έγραψε:
Τίποτα δεν πήραμε μάτι.
ειναι ο @Vlasismiriagos απο το myphone.gr
=============== Ιαν 29th 2018, 1:46am ===============
μπειτε στο myphone στο θεμα με τους διαξιφισμους να δειτε τι ανεβασε το αρρωτημενο ατομο.
Ο χρηστης λεγεται @Vlasismiriagos.
τα σχολια του αφορουν εμενα και τον Ανδρεα -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα με μια μικρή ψυχρασια το πρωί αλλά με ανοιξιάτικη θερμοκρασία το υπόλοιπο της ημέρας.
Χρηστός Πολίτης.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ Ξυπναμε τωρα, δεν είναι Παρασκευή, δεν είναι Σάββατο, δεν είναι Κυριακή και έχει -2 έξω. Κατι αλκυονιδες ξεκινάνε σήμερα, αλλά ξέχασα είναι εργάσιμη μέρα. Όσο και να τραγουδατε. Το.. Δεν δουλεύω την Δευτέρα... Η πραγματικότητα είναι εδώ
αλλάξτε τροπαριο
Καλημέρα λέμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0