Magic WormHole
-
-
banana....SPLIT!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κανονίστε να κάνει ντου εδώ ο Admin για άλλου φόρουμ προβλήματα και μην μεταφέρουμε εδώ τις εκεί κόντρες.
Και φυσικά έτσι φέρνουμε σε δύσκολη θέση τον Ανδρέα είναι κρίμα.
Και δυστυχώς έχει ήδη γίνει αυτό. Όποιος πρόλαβε να δει μηνύματα καταλαβαίνει.
Και έχω καταλήξει απλά να με κατηγορούν αντιπαλα στρατοπεδα για μεροληψια υπέρ του άλλου (πως γίνεται το να μεροληπτω υπέρ και των δύο ταυτοχρονα δεν ξέρω) και για απόφαση που δεν πήρα καν ο ίδιος.
Εγώ μπαίνω εδώ ως antretng του xiaomi-miui.gr και όχι ως mod ενος άσχετου forum. Οπότε παρακλήσεις, προτασεις και "συνδιαχείριση" (ξέρουν αυτοί) παρακαλώ να λείπουν. Ειδικά από μέλη που κάθε άλλο παρά αθώοι ειναι. -
να ρωτήσω τα αξιότιμα μέλη της τρούπας...πόσα σκουλήκια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μεταλλιο MIUI EXPERT??
Mάνι μάνι εντόπισα δύο... @takisfrag & @Thracia γιατί στην απέξω ωρε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παράξενο και οι δύο το κατέχουν πολύ καλά το άθλημα...
-
ή τουλάχιστον αυτό πλασάρουν...
εδώ ακόμα δε μας έχουν φυτέψει το 3000-ρο, τι να λέμε τώρα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
να ρωτήσω τα αξιότιμα μέλη της τρούπας...πόσα σκουλήκια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μεταλλιο MIUI EXPERT??
Mάνι μάνι εντόπισα δύο... @takisfrag & @Thracia γιατί στην απέξω ωρε?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Antretng έγραψε:
Και δυστυχώς έχει ήδη γίνει αυτό. Όποιος πρόλαβε να δει μηνύματα καταλαβαίνει.
Και έχω καταλήξει απλά να με κατηγορούν αντιπαλα στρατοπεδα για μεροληψια υπέρ του άλλου (πως γίνεται το να μεροληπτω υπέρ και των δύο ταυτοχρονα δεν ξέρω) και για απόφαση που δεν πήρα καν ο ίδιος.
Εγώ μπαίνω εδώ ως antretng του xiaomi-miui.gr και όχι ως mod ενος άσχετου forum. Οπότε παρακλήσεις, προτασεις και "συνδιαχείριση" (ξέρουν αυτοί) παρακαλώ να λείπουν. Ειδικά από μέλη που κάθε άλλο παρά αθώοι ειναι.
Υ.Γ @Bodai λίγο black χιούμορ να σπάσει ο πάγος. Εάν δεν το σηκώνεις...ζητάω από τώρα συγνώμη.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
πως διέφυγε τούτο γκουρουαμπιέ, από την εξαιρετικότατη αντίληψιν σου???
μηλαρά, ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσουμπάν' βλέπω...
προχτές ρε μου ρχεται μία αίτηση στη δουλειά, έμεινα κάγκελο...
ΕΠΩΝΥΜΟ: ΜΗΛΑΡΑΣ...πλάκα λέω με κάνουν...ευτυχώς που είδα στο ΟΝΟΜΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ και ανακουφίστηκα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπα την γνώση δεν μπορείς να την πλασάρεις , εάν την πλασάρεις ενώ δεν την έχεις, την δεύτερη μπαρούφα που θα πεις θα σε πάρουν με τις λεμονόκουπες...
-
μην το λες...μην το λες...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θέλω το μετάλλιο , θέλω το μετάλλιο , Μήτσο δώσε μου το δικό σου .......
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0