Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλά οκ σωπαίνω δε ξαναμιλάω
-
Τι θα γίνει με αυτό το mi note 3 που μου κλείνει πονηρά το ... κλείστρο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι θα γίνει με αυτό το mi note 3 που μου κλείνει πονηρά το ... κλείστρο??
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
=============== Ιαν 30th 2018, 2:57pm ===============
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
-
το πρώτο μου θέμα είναι ότι το prixel κοντεύει να κλείσει τον 1,5 χρόνο στα χέρια μου...δεν το λυπάστε?
το δεύτερό μου θέμα, είναι η μπαταρία, που στο mi note 3 δείχνει να κρατάει το διπλάσιο.
το τρίτο είναι, πως απλά με τρώει φαγούρα κ απ' ότι φαίνεται θα μείνω εκεί, στην μόνιμη δηλαδή φαγούρα, μέχρι να ψοφήσει το προηγούμενο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτός κι αν είναι Μέγας ΣκώληξὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
....ή να την βλέπει μέσα από το μπουκάλι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το πρώτο μου θέμα είναι ότι το prixel κοντεύει να κλείσει τον 1,5 χρόνο στα χέρια μου...δεν το λυπάστε?
το δεύτερό μου θέμα, είναι η μπαταρία, που στο mi note 3 δείχνει να κρατάει το διπλάσιο.
το τρίτο είναι, πως απλά με τρώει φαγούρα κ απ' ότι φαίνεται θα μείνω εκεί, στην μόνιμη δηλαδή φαγούρα, μέχρι να ψοφήσει το προηγούμενο...
Θα πήγαινα σε MIX 2 ... σε MIX2s...σε Mi7...σε ότι άλλο έρχεται σε λίγο...τί λίγο...που είναι δίπλα μας και δεν τα βλέπουμε...με πιάνεις;;;;;;
Γνώμη μου : βάλε λίγη αλοιφή κατά της φαγούρας και περίμενε λίγο ακόμα να σκάσουν τα θεριά. Συσκευή - ΣυσκευΑΡΑ έχεις ήδη. Μην βιάζεσαι. Βάλε λίγη υπομονή μέχρι το Πάσχα. Θα έχει γίνει ο χαμός μέχρι τότε...του οποίου η αναμπουμπούλα θα κρατήσει τουλάχιστον 8-10 μήνες.
Το timing είναι κακό για νέα συσκευή (όταν μάλιστα έχεις κάτι που σε καλύπτει). Θα πάρεις τώρα Νote 3 και σε πολύ λίγο που θα σκάσουν τα θερία...πάλι φαγούρα...
Ενώ εάν δείς τα νέα μοντελάκια (που θα είναι ναυαρχιδιακά) και μετά χτυπήσεις...μέχρι του χρόνου φαγούρα γιόκ!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0