Magic WormHole
-
-
έχω παιδικά πάρτι...δεν προλαβαίνω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τώρα τελευταία πολλά παιδικά πάρτυ έχεις, δικαιολογία ότι πας τα παιδιά και κοιτάς τις μαμάδες
Redmi Note 3 pro -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
όταν ο 14-χίλιαρος είχε τέτοια στην υπογραφή του....δεν περιγράφω άλλο!!!
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον πληροφορία
ΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!! ΦΡΟΥΡΑ!!! ΤΣΑΚΩ ΤΟΝ!!!
(ΦΡΟΥΡΑ--> @sso)
Που έχει εξαφανιστεί αυτή πλάκα πλάκα;
-
Παιδιά, έχω την εντύπωση, ότι η νέα μοντερεϊτεροσκουληκαντέρα, δεν πέρασε καν από εδώ: Υποδοχή Νέων Μελών και τρούπωσε απευθείας εδώ Καλωσορίζουμε τoν SoniK+ ως νέo Sectional Moderator της κοινότητάς μας.
φανταστείτε ΒΥΣΜΑ...αυτός, ακόμα και τον ΓΑΤΟΠΙΓΚΟ θα εξόριζε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Παιδιά, έχω την εντύπωση, ότι η νέα μοντερεϊτεροσκουληκαντέρα, δεν πέρασε καν από εδώ: Υποδοχή Νέων Μελών και τρούπωσε απευθείας εδώ Καλωσορίζουμε τoν SoniK+ ως νέo Sectional Moderator της κοινότητάς μας.
φανταστείτε ΒΥΣΜΑ...αυτός, ακόμα και τον ΓΑΤΟΠΙΓΚΟ θα εξόριζε!!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Θα γίνετε διάσημοι
-
Ευκαιρία να κάνετε format στους υπολογιστές σας ή στα κινητά σας ένα format data και μια fastboot rom για να είστε ήσυχοι. Μήτσο αντί με τα refoud των δυο Αλέκων να πάρεις το mi note 3 θα πάρεις τα τ@@α σου.
-
Πως κάνουμε format στα 10άρια και πως τα ξαναβάζουμε/ενεργοποιούμε;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλό βράδυ ρεμάλια ,άντε για να μην λέει ο Μήτσος ότι μπαίνω μόνο για καλημέρες !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0