Καλημέρα λαέ της γλίτσας.
Magic WormHole
-
-
-
Γκουντ εν μοργκεν σε όλους καλά μου σκουλικακια..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Καλημέρα και καλό σβκ παιδάκια
@pavlidisc Μέχρι να σου προτείνει κάποιος κάτι που έχει δοκιμάσει, δες μήπως σου κάνει αυτό FSResizerDetail.htm
Θεωρητικά έχει αυτά που ζητάς, πρακτικά δεν ξέρω μιας και είναι παραθυρικό. -
Ο/H fog έγραψε:
Καλημέρα και καλό σβκ παιδάκια
@pavlidisc Μέχρι να σου προτείνει κάποιος κάτι που έχει δοκιμάσει, δες μήπως σου κάνει αυτό FSResizerDetail.htm
Θεωρητικά έχει αυτά που ζητάς, πρακτικά δεν ξέρω μιας και είναι παραθυρικό.
Μέχρι τώρα η μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι να τα στέλνω προς email, να ζητάει σε εάν θέλω να τα στείλω original η σε κάποια χαμηλότερη ανάλυση (έχει 3-4 προτεινόμενες) να επιλέγω αυτήν που θέλω, να ανοίγει το outlook, να παίρνω από μέσα τις συμπιεσμένες, να τις πηγαίνω εκεί που θέλω, να κλείνω το outlook. Άντε γειά μέθοδος...χεχε...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
resize.zip - Google Drive
@pavlidisc
έλα πάρε αυτό που χρησιμοποιώ εγώ όταν κάνω resize τις φωτογραφίες με τα σπασμενα τζάμια που στέλνω στις ασφαλιστικες. Μικρό λιτό και απέριττο. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Καλημέρα.
Να ρίξω λίγο το επίπεδο πάλι...
Εσείς οι παραθυράκιδες...καμία εφαρμογή που να κάνει ομαδικό resie φωτογραφίες παίζει στα Windows; Free και light.
Καλημέρα σε όλη την τρούπα!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό LunaPic | Free Online Photo Editor
Τελικά για όλους υπάρχει κάτι το διαφορετικό -
Και ένα "ιστορικό" πρόγραμμα, IrfanView - Official Homepage - One of the Most Popular Viewers Worldwide
Μικρό αλλά εργοστάσιο (γι αυτό δεν το πρότεινα). Αυτό το ξέρω προσωπικά, το χρησιμοποιούσα μια δεκαετία περίπου, πριν φύγω από τα windows. Συνεχίζει κανονικά να αναβαθμίζεται, αλλά έχω χάσει επαφή τα τελευταιία 7 χρόνια. -
Ρε παιδιά...ο foxy για πόσες μέρες πήγε διακοπές; Θέλω λίγη βαρβατίλα ρε παδί μου. Όλες οι αδερφές μείναμε εδώ μέσα...
Να γλύψω λίγο τον νέο mod μπάς και τον φέρει πίσω;;;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κάπου τον πήρε το μάτι μου, είναι σε κακή κατάσταση
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0