Θέλω την συνταγή σε παρακαλώ........
Magic WormHole
-
-
φτιάχνεις τη σούπα κανονικά, απλά ξεχνάς να βράσεις τα ψάρια και σερβίρεις μόνο τα υπόλοιπα...ρύζι, καροτάκια και πατατούλες μέσα στο ζουμί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Θέλω την συνταγή σε παρακαλώ........
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Θα σας πει ο @geotzia πως φτιάχνουν κακαβιά οι ψαράδες και αφήσετε τα καρότα και τα ρύζια για τους Κινέζους και για τα κινητά που εισχώρησε υγρασία.
Λάδι , πατάτες, κρεμμύδια και ψάρια , τίποτα άλλο και φυσικά λίγο νερό, λεμόνι και αλατάκι. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τι έπαθα ο άνθρωπος ......... πήγα να πάρω back up την global για να περάσω την XTRV. Λέω ας καθαρίσω τα σκουπίδια πρώτα. Επιλογή wipe cache, dalvick και κατά λάθος system. Άντε τώρα να στήσεις ξανά το τηλέφωνο από την αρχή
Μόλις έγινε το flash της XTRV ArΩma για να δούμε έχω κανένα back up στο Micloud?
Κοίτα μη βάλεις καμια Rom για Huawei μέσα και τρέχεις μετά...
Even dead i will fight. -
Άπαπα, λέτε να είναι μεταδοτικό;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Να κάνουμε ενέσεις κατά τις γιωτομπαλιασης
-
Nαι ναι ναι.
Να πάρουμε δείγμα από το γατοπίγκου ή είναι πολύ επικίνδυνο;
Even dead i will fight. -
Ο/H demakhs έγραψε:
και εμείς ψαρόσουπα είχαμε, αλλά η γυναίκα μου ξέχασε να βράσει τα ψάρια!!!
Ο/H makis1024 έγραψε:
Θα σας πει ο @geotzia πως φτιάχνουν κακαβιά οι ψαράδες και αφήσετε τα καρότα και τα ρύζια για τους Κινέζους και για τα κινητά που εισχώρησε υγρασία.
Λάδι , πατάτες, κρεμμύδια και ψάρια , τίποτα άλλο και φυσικά λίγο νερό και αλατάκι.
Πατάτες όλος ο πάτος,τα ψάρια ντανιαστά να μην αφήνουν κενά (σιμά-σιμά και ΠΟΛΛΑ ψάρια) ένα μεγάλο κρεμύδι και μιά κουπα λάδι. Συμπληρώνεις νερό μέχρι να καλύψεις τα ψάρια συν 1-2 δάχτυλα, βράζεις σε πολύ δυνατή φωτιά γύρω στα 3/4 και λίγο πριν το σβύσιμο βάζεις το λεμόνι. Στά υπ'όψιν οι κακαβιές που κάνουμε στα καϊκια το ζουμί -που είναι λίγο γιατί αυτό είναι το μυστικό- το βάζουμε σε ένα μπολ στην μέση και το τρώμε βουτώντας παξιμάδι Κρητικό!! Νέκταρ των θεών... Με έφτιαξες Μάκη!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ναι δεν μας είπες για τα είδη των ψαριών που βάζουν οι ψαράδες.
Τον μπακαλιάρο, το σκορπίδι το γαϊδουράκι , την σφυριδοκεφαλή.
Το ντανιαστά , εδώ το λέμε χτιστά. -
Τέλος εποχής: Από σήμερα το τρένο σταματάει να σφυρίζει στον Γοργοπόταμο | Κοινωνία | News 24/7
Οι 15 πιο σέξι αθλήτριες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων - Special Edition - Special Edition
Αυτή η βίλα στην Πελοπόννησο είναι η επιτομή του ντιζάιν -Καμουφλαρισμένη κάτω από ένα χωμάτινο δρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr
17 φωτογραφίες με πράγματα που συνέβησαν για πρώτη φορά στην ιστορία - NewSide.gr
Όμορφες εικόνες από το χιονισμένο Τόκιο | Perierga.gr)
Ανοιξε στο Παρίσι ο πρώτος οίκος ανοχής... με κούκλες | E-Radio.gr Pop Culture
Σουλτάνα (γλυκιά πατσαβουρόπιτα) | Συνταγή | Argiro.gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι δεν μας είπες για τα είδη των ψαριών που βάζουν οι ψαράδες.
Τον μπακαλιάρο, το σκορπίδι το γαϊδουράκι , την σφυριδοκεφαλή.
Το ντανιαστά , εδώ το λέμε χτιστά.
Άσε και θα κάνουμε μέρες να πάμε στη δουλειά λόγω φουρτούνας...
Και μην μου πεις γιά καταψύκτη γιατί τα ψάρια τρώγονται μόνο φρεσκα!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0