Πριν λίγο βρήκα το άρθρο Σωκράτη.
Magic WormHole
-
-
Αυτός ο Μανόλο τι κοκομπλόκο είναι αυτά που παθαίνει ώρες ώρες;;;
Που τον θυμήθηκε αυτόν τον Κλωναρίδη;
Το παιδί δεν κάνει για ποδόσφαιρο. Ούτε ντρίπλα. ούτε πάσα, ούτε σουτ, ούτε σέντρα....τίποτα από όλα αυτά που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Ποιός μπορεί να θυμηθεί κάτι από την σημερινή του συμμετοχή.....
Και αφήνει Λάζαρο και Αραούχο στον πάγκο!!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Καλημέρα εφτασεεε και το τριήμερο.
=============== Φεβ 16th 2018, 6:21am ===============
Τιεγινε ρε παιδιά ξεκίνησε η επανάσταση της τρουπας. Μήπως να πάρω το τουφέκι μου ........
Χρηστός Πολίτης.
-
Τι έγινε παιδιά ? Ποιο τριήμερο ?? Δεν δουλεύετε Παρασκευή εσείς ?? Παπαπα... ακόμα δεν ξημερωσε καλά καλά, φαντάζομαι τι όνειρα βλέπετε
Αααα λάθος έκανες, με την Δευτέρα μαζί, τετραήμερο
-
Mε πλάκωσε το πάπλωμα , καλημέρα καλημέρα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλημερα στα ταρταρα του φορουμ, στην Καμπουλ της xiaomi, στο Γκουανταναμο που ειναι ολοι οι λεβεντες.....
για τους επαναστατες του νηματος...θελει αρετη και τολμη η ελευθερια....
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Καλημερα λαε.
-
Μέρααααααααααααα
-
Ο/H zanos έγραψε:
Τιεγινε ρε παιδιά ξεκίνησε η επανάσταση της τρουπας. Μήπως να πάρω το τουφέκι μου ........
Θα το πιάσουμε το ντουφέκι μας κ θα χουμε κ για γραφιά το γατοπίγκο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα Αλάνια
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0