Λύσιμο - δέσιμο με κλειστά μάτια..............χαχαχαχα. Και με ανοιχτά θέλω κανένα δίλεπτο λύσιμο - δέσιμο...........χαχαχαχαχ
Magic WormHole
-
-
...για δέσιμο, απλά!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κακώς σταμάτησε η βροχή, βγήκαν τα πιτσιρίκια της γειτονιάς έξω και με ξύπνησαν
-
-
Που έχουν πάρει super αμόλυβδη 1510 οκτανίων.
-
Σας αναφέρω οτι η άσκηση "ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ" στο νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ" εστεφθει από πλήρη επιτυχία, περισσότερα στα δελτία των ειδήσεων
Χρηστός Πολίτης.
-
Mηπως να μας πεις περισσότερα να μπούμε στο κλίμα ?? Τουλάχιστον και εμείς που δεν βλέπουμε ειδήσεις !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
πάει η οθόνη του Αλέκου...κομμάτια...
22euro και αναμονή alliexpress τώρα...τη φάγατε τη γκαντέμω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άντε να σε δω να αλλάζεις και οθόνη στον Αλέκο , και τι άλλο !!!!
τον Αλέκο να τον κάνω, άνετα, να του αλλάξω οθόνη...έλα ΑλέκοοοοοοΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αλέκο τον λένε αυτόν που σου άλλαξε εσένα την οθόνη στο πρήξελ ??? Δεν μου το είχες πει
Καλά και αυτή το tempered glass δεν το ανακάλυψε?
=============== Φεβ 24th 2018, 4:57pm ===============
Τα παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά που χάθηκαν με τα χρόνια ·
Διάσημοι «τρώνε» τα μούτρα τους -Τούμπες που έγραψαν ιστορία [εικόνες] - NewSide.gr
Μια καφετέρια στην Πάτρα κάνει ντελίβερι... με drone! - myphone.gr
ΑΠΙΘΑΝΟ! Δείτε τα πιο περίεργα έθιμα που υπάρχουν για τον γάμο (ΒΙΝΤΕΟ) - ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ
Ποιος... Τιτανικός; Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλοίο που φτιάχτηκε ποτέ! | VIRAL | thepressroom.gr
Έλληνας γλύπτης που φτιάχνει αρχαίους Έλληνες θεούς από πηλό - Trelokouneli.gr
Ο ωραιότερος δρόμος στο Λονδίνο (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Κορμός σοκολάτας με χαλβά, φουντούκια και σταφίδες, νηστίσιμος - ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0