Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
κοινός Α@χιδ@α.
-
και κάτι άλλο μαζί, αυτό που έπαθε κρυοπαγήματα ο άλλος ο ξύπνιος...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Πόσο την πουλάς την σαπιλα; Το θέλω για δωράκι στη μάνα μου θεωρω ότι για τα δεδομένα της είναι υπερβολικά τέλειο, επίσης είναι καλύτερα από το να της πάρω στα ίδια περίπου λεφτά κάτι σε mi a1 ή redmi 5 plus κτλ κτλ
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Το RN4 αυτές τις ημέρες στα 130 ευρώ 3/32 από Ελλάδα. Άσε του Μήτσου αγνοούνται στο amber alert eu το δακτυλικό, δύο πυρήνες.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν μαρεσει το rn4 ρε συ με γυρνάει πίσω στο redmi pro. Με βλέπω να περιμένω μικρή πτώση στο miA1 λόγω απλότητας λογισμικου(είναι και πιο κοντά σε αυτά που έχει συνηθίσει ως τώρα). Ή για κάνα redmi 5 γενικά κάτι καινούργιο ότι είναι πιο vfm και ότι βρω σε καλύτερο deal! Μέχρι 180-200 νομίζω ότι με παίρνει να δωσω...ή εκτός και αν βρω σε κάνα καλό deal το mi6 και το τσιμπήσω για μένα και της αφήσω το τουρμπισιο το honor!!
@giwrgosalim
Το Mi6 έκλεισε χρόνο που κυκλοφόρησε και είναι ακόμα πάνω από 320 ευρώ. Το Mi7 θα αργήσει να κυκλοφορήσει μάλλον Ιούνιο μέχρι τότε δεν βλέπω να πέφτει η τιμή του.
Δες το Mi Note 3 καλό κινητό με πολλή καλή κάμερα και τίμιο ως προς τι σχέση τιμή-επιδόσεων (240 ευρώ). -
-
Έχεις κολλήσει στο Mi Note 2. Στο τέλος θα το βρεις σε καλή τιμή και θα είναι ανακατασκευασμένο.
Δες και αυτό Hands-on video με το Xiaomi Redmi Note 5 Pro -
Γιατι ποιος σου λέει ότι το κινητό που κρατάς ή αυτό που κρατάω εγώ και ο κάθε εγώ δεν είναι ανακατασκευασμένο;;
Δυνατό το note 5 pro αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω (που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει η μάνα μου) από το mia1 ή το redmi 5 plus που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής που έχουν. Για μένα θα το έπαιρνα πάντως σε σύγκριση με τα δυο.
Εγώ είμαι σίγουρος γιατί το αγόρασα μετά από 4 μήνες κυκλοφορίας του.
-
Θεωρώ ότι ακόμα και την επόμενη μέρα δεν υπάρχει σιγουριά οταν έχεις να κάνεις με χιλιάδες χιλιόμετρα. Εδώ ο γείτονας σου θα στην κάνει με την πρώτη ευκαιρία δεν θα στην κάνει ο Κινέζος; Αλλά νταξει έχω πλέον σχεδόν συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα...
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0