Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Είναι ποτέ δυνατον να εμπιστευτεις σκουλήκι;
Παράδειγμα.
Δίνεις στον πριξελ 1 αυτοκινητο με 800 κιλα μελιτζάνες και του λές θέλω τουλάχιστον 800€.
Ξεκινάει ο Μήτσος και δίνει τα 600 κιλά προς 800€.
Έχει 200 κιλά για να βγάλει το εξτραδάκι του, θα γίνει και μάγκας επειδή θα πουλήσει τα 200 κιλά σε μένα με 0.5€ το κιλό.
Κατάλαβες;
Μακρυά από σκουλήκια.
Μακρυά.
Even dead i will fight. -
Κοίταξε αν είναι να τα στείλω εκεί προφανώς θέλω κάτι παραπάνω από 1€/κιλό. Από κει και πέρα αν καταφέρει και μου δώσει αυτό που θα θέσω ως στάνταρ είναι ελεύθερος να κρατήσει όση προμήθεια θέλει, στο κάτω κάτω με την μαγκιά του τα πούλησε τα πράγματα, όσο πιο μάγκας είναι τοσο μεγαλύτερη θα ναι και η προμήθεια του. Φυσικά δεν θα αφήσω και περιθώρια για εξωφρενικά ποσά προμήθειας, ρυθμίζεται αυτό.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Δεν πειράζει Γιωργάκη...άσε τον νεαρό, αγνώμων, κουρο να πλατσαπλουτσιάζει πανηγυρίζοντας κ να στερήσει από τη μάνα που τον γέννησε, τη δυνατότητα να απολαμβάνει φωτογραφίες σαν κ αυτή
:
IMG_20180227_095942_HDR by dhm fan, on Flickr
(Ορίστε κ τα ζαρζαβατικά προς πώληση)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτά τα υπέροχα βουνά στο βάθος που νομίζεις ότι θα κάνεις μια βουτιά και θα βρεθείς εκεί ποια είναι;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Τα βουνά του πατρικού του Ερντογάν..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πόσο πάει εκεί το κιλό η μελιντζάνα;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Είναι ποτέ δυνατον να εμπιστευτεις σκουλήκι;
Παράδειγμα.
Δίνεις στον πριξελ 1 αυτοκινητο με 800 κιλα μελιτζάνες και του λές θέλω τουλάχιστον 800€.
Ξεκινάει ο Μήτσος και δίνει τα 600 κιλά προς 800€.
Έχει 200 κιλά για να βγάλει το εξτραδάκι του, θα γίνει και μάγκας επειδή θα πουλήσει τα 200 κιλά σε μένα με 0.5€ το κιλό.
Κατάλαβες;
Μακρυά από σκουλήκια.
Μακρυά.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και μετά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες ας επιστρέψουμε στα ασόβαρα τις Τρούπας.
Αφιερώματα - «Ηχήστε οι Σάλπιγγες»: Η Κηδεία του Κωστή Παλαμά
Αρχαιολόγοι βρήκαν το κάστρο του θρυλικού Βασιλιά Αρθούρου; (ΦΩΤΟ) - ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE Και εμείς βρήκαμε τον τάφο του Μεγ. Αλεξάνδρου αλλά επειδή μας κυβερνάνε ΕθνικοΠροδότες μιλιά.
Απίστευτο! Έστρωσαν πεζοδρόμιο με ταφόπλακες στην Κρήτη (pics) | E-Daily.gr
apisteyto-andras-dethike-apo-aytokinito-kai-ekane-ski-stoys-dromoys-tis-orestiadas-vid
Θα έχει σήμα στο φεγγάρι και μάλιστα 4G. – 24ωρο
Μπαίνει τεχνητός ήχος στα ηλεκτρικά μοντέλα
Ο μεγαλύτερος μύθος για τους Βίκινγκς που όλοι τον έχουμε πιστέψει αλλά δεν ισχύει
Υποψίες για ύπαρξη ζωής σε δορυφόρο του πλανήτη Κρόνου | Newsbomb
Πέθανε ο δημιουργός κινουμένων σχεδίων, Bud Luckey | naftemporiki.gr
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0