Ο αυτοδιορισμένος έχει γράψει ιστορία. Το επίτιμος είναι πολύ λίγο...
Magic WormHole
-
-
Η εποχή του αυτοδιορισμένου, τελείωσε πια. Επίτιμος, πλέον. Τι επίτιμος όμως.. Θα είναι με τελίτσες, ο καθένας ας συμπληρώσει δίπλα ότι νομίζει.. Ο επίτιμος _ _ _ _ _ _ _
Ακόμα και επίτιμος αυτοδιορισμένος. Όλα δεκτά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει τελειώσει.
Συνεχίζει να γράφει ιστορία...
Νομίζω θα πρέπει να κάνουμε σκουλικιαζομενο κοινοβουλευτισμο με σκουλικιαστη τον πρώην αυτοδιορισμενο αλλά μέλη της σκουλικοβουλης και κατά επέκταση κυβέρνηση μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. -
Βρε σκουλικοκάντε ότι θέλετε. Εγώ ανεξάρτητος μισθοφόρος είμαι.
Να υποθέσω ότι όλοι αυτοί που αναφέρεις, θα αυτοδιοριστουν.. μέσα από άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, επίσης;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Οχι βρε. Οι αρμοδιότητες του σκουλικιαστη ειναι περισσοτερο τυπικές. Στη πραγματικότητα θα ειναι ενα προστάτης της συνταγματικότητας της κυβερνήσεως...
-
Μιλάμε για σκουληκιακή δημοκρατία ή σκουληκευόμενη;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Σκουληκευομενη. Θα ειναι με κληρονομικη διαδοχή και όχι εκλογη.
-
Πιο πολύ μου κάνει για σκουληκευόμενη μοναρχία.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Αυτη την ειχαμε πριν. Τώρα θα εχουμε πιο δημοκρατικες διαδικασίες.
-
Τώρα που μου το ξεκαθαρίσες θα κοιμηθώ ήσυχα.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
-
Καλημέρα παίδες!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0