Δείγματα δεν τους έδωσες από το prixel. Να έχουμε
Magic WormHole
-
-
Σιγα μην τους δώσω τέτοια χαρά..εκεί μέσα είναι κολλημένοι όλοι...
Πως δεν μου την έπεσε κανεις που έθιξα τη σαμσουν' κ την Χαβάη, απορώ! Κρίμα...δεν είχαν συνέχεια οι χοροί οπότε...ΑΠΟΧΩΡΩ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επειδή άρχισαν οι κάμπιες να περπατάνε στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού, μου δημιουργήθηκε ένα ηθικό πρόβλημα.
Ξέρει κάποιος ειδικός ή υποψήφιος ή επίτιμος ή απλό μέλος, σε ποια συνομοταξία σκουληκοειδών ανήκουν, για να τους φερθώ ανάλογα και να μην κυνηγούν οι Ερινύες.
Δηλαδή παντόφλα και καθάρισμα του τοίχου ή γούτσου-γούτσου και αλλαγή περιβάλλοντος.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τράβηξε μία φώτο με το prixel σου, να δούμε ποιό ακριβώς είδος είναι για να μπορούμε να απαντήσουμε αλλά ενας γενικός κανόνας είναι :Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Εμένα για μ@λ@κ@ με έχεις που ανάφερα κάποιες συσκευές από τις παραπάνω. Απορώ ο @foxy4270 πως τους αντέχει? είναι απίστευτοι οι τύποι.
Και ναι Μήτσο έρχεται μέχρι την Παρασκευή το Amazift, @pavlidisc ετοιμάσου να σε prixel με ερωτήσεις. Δεν είναι μόνο ο Επίτιμος και εγώ τα θέλω όλα έτοιμα. Στις 26/2 έγινε η παραγγελία 27/2 shipped.
Και ναι ήρθε η ώρα για το Μαγκαζίνο μας, είστε έτοιμοι? θέλω να ακούσω κραυγές.................
Το Λούβρο αποκαλύπτει 50 θησαυρούς του σε μια πρωτοφανή έκθεση στην καρδιά του Ιράν | LiFO
Αυτό θα πει Τύχη! 12 Αδιανόητες Περιπτώσεις Ανθρώπων που Γλίτωσαν στα ΤΣΑΚ από την Καταστροφή. - IZY.GR
Δείτε όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Γενεύης - CNN.gr
Μυστικό μακροβιότητας: Η διατροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ | Usay.gr | Όλες οι ειδήσεις με την υπογραφή του Άκη Παυλόπουλου
TOP 10 | 10 τροφές που μπορείς να φας μετά τη λήξη τους
Βρέθηκε το θρυλικό USS Lexington που είχε βυθιστεί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - OnAlert.gr
Θεσσαλονίκη: Τα έργα του Μετρό αποκάλυψαν την... Αφροδίτη! Απίστευτα ψηφιδωτά στην Αγία Σοφία - Ειδήσεις Newsit.gr
Δύο από τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια του κόσμου στην Ελλάδα | E-Radio.gr Ειδήσεις -
Βενιαμίν μου.......τι κάνετε?
-
...για το ανανεωμένο μαγκαζίνο της τρουπας...αράχνια...
robot, flipmiso, california, grill robotΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Βενιαμίν μου.......τι κάνετε?
-
Ο/H demakhs έγραψε:
...για το ανανεωμένο μαγκαζίνο της τρουπας...αράχνια...
robot, flipmiso, california, grill robot
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το WormHole προτείνει για την διασκέδαση σας:
ΤΟ ΓΑΤΟΞΟΡΚΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
Περίληψη ταινίας
Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0