Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εσυ στη φασολάδα σου!!!
(και μην κάνεις πάλι edit στο ποστ σκουληκόλαμογιο, ετσι;)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Σα δε ντρέπεστε! Εγώ μία θήκη ήθελα να πάρω και εσείς το κάνατε .... βρήκατε απροστάτευτα "κοριτσάκια" και γυάλισε το μάτι σας.
Μωρέ εσάς κανονικά σας χρειάζεται μία ΤΕΤΟΙΑ δεκανέας για να σας κοπεί η φόρα!!!
Χρηστός Πολίτης.
-
Χάι γκάιζ...........χάο άρ γιου?
-
@osalonikios χωστου μια στέρηση εισόδου στην τρούπα σε παρακαλώ, δεν αντέχεται άλλο, ο στρατός τον έκανε τρισγατότερο!!!
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Εσυ στη φασολάδα σου!!!
(και μην κάνεις πάλι edit στο ποστ σκουληκόλαμογιο, ετσι;)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτά είναι τα κορυφαία sεx toys για... ζευγάρια! (pics) | E-Radio.gr Ευ Ζην
0-100 κάτω από 2” υπόσχεται το Rimac C_Two | NewsAuto.gr
Με λένε Αμπατζή και μπήκα στο γκρουπ Αμπατζήδες απανταχού - Onefun - Onefun
Πώς να εξηγήσεις σε μια γυναίκα τι είναι το οφσάιντ! | Newsbomb
Υπομονή: Παιδί κλείδωσε το κινητό της μητέρας του για 47 χρόνια | Viral | News 24/7
Ποιοι ήταν ο Μύκονος, ο Άνδρος και ο Θάσος; - ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
Ψαράδες στην Ηλεία δεν ψάρεψαν συναγρίδες αλλά... αγριογούρουνα! (video) | E-Radio.gr Lifestyle
Και αυτό το θέτω υπόψιν του ανερχόμενου Ηγέτη υποψήφιου Souvlakofonia @MarkosVL
Σαν την Θεσσαλονίκη, πουθενά: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο που έχεις δει ποτέ! (pics) | SDNA
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ψάχνεις παρέα για να πάτε μαζί για μπάνιο, ε;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Χάι γκάιζ...........χάο άρ γιου?
Πώς θα σε ντυσουμε σκουλήκι να τρουπωσεις εκεί!You may think you can fly - but you better not try -
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
μπορείτε να βοηθήσετε?
πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άσε Μήτσο και Σκούληκες αυτό που έπαθα σήμερα το μεσημέρι δεν λέγεται.
Ανεβάζουν τα link για την 8.3.8 oreo global rom. Κάνω για πρώτη φορά πριν την εγκατάσταση μιας rom back up την 8.3.8 nougat. Καθαρή εγκατάσταση την fastboot oreo. Ανοίγει το κινητό και αντί να ξεκινήσει το set up της συσκευής με βγαίνει μήνυμα ότι έχει κλειδώσει η συσκευή και πρέπει να βάλω τον κωδικό του Mi λογαριασμού αφού πρώτα συνδεθώ με wifi. Ναι αλλά πως? Πληκτρολόγιο γιοκ... Τώρα τον ήπιαμε λέγω από μέσα μου. Βάζω τώρα την 8.3.8 nougat μια από τα ίδια.....γιοκ πάλι. Ετοιμάζομαι να μπω στο φόρουμ και να φωνάξω ΒΟΗΘΕΙΑ.
Ας δοκιμάσω λέω το back up που πήρα τουλάχιστον θα έχω σύνδεση με wifi και θα βάλω τον κωδικό Mi λογαριασμού να ξεκλειδώσει. Μπαίνω σε fastboot - περνάω twrp - βάζω το back up (πάντα το μεταφέρω στον υπολογιστή) στην συσκευή και έχουμε την ανάσταση.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0