Magic WormHole
-
-
Καλημέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Καλημέρα σας!!
Το οφσάιντ έπρεπε να το έπαιζαν ρωσική ρουλέτα, το όπλο το είχανεΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα Αλάνια!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Καλημέρα κύριοι και κυρία μου.
-
Καλημέρα καθάρματα.
-
Παλικάρια τι γίνεται? Πολλή ησυχία έπεσε, λέτε να φταίει ο ανοιξιάτικος καιρός ή είμαστε απορροφημένοι με τα του ποδοσφαίρου?
Εγώ πάντως περιμένω Μάρκο SouVlakoFonia και δεσμεύσεις απέναντι στην τρύπα για ένα καλύτερο αύριο.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μη φας, έχουμε....γλαρόσουπα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ πάντως περιμένω Μάρκο SouVlakoFonia και δεσμεύσεις απέναντι στην τρύπα για ένα καλύτερο αύριο.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μην ανησυχείς υπάρχουμε εμείς τα μαχόμενα εξορισμένα σκουλήκια. Αν και μας έχουν πεταμένους σε μια γωνία του φόρουμ. Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα δεδομένα τις Τρίτης και 13. Όλα αυτά χάρη στην διεθνή προσωπικότητα - αναγνωρισιμότητα δολοπλόκου αρχηγού μας.
Ο Τάκης, ο Τσουκαλάς ντε, τελικά απευθυνόταν σε όλων των ειδών τους ανώμαλους!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0