@spideman3 Γιωργο αστο καλυτερα μαλλον για μαϊμουδια μου μυριζει δεν ειναι τυχαιο αλλωστε απο οτι βλεπω
Χρηστός Πολίτης.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣιγά μην έβγαινε κερδισμένος ο ΜοναΖυγαΔικαμου Παπαρο-λογάς!!!Ο/H demakhs έγραψε:
Κονομα-λογας είναι, ποιος άλλος περίμενες να βγει κερδισμένος?
Ε ναι ρε φίλε εγώ είμαι ο ριγμένος στην τελική. Είδες κάπου να αναφέρετε το όνομά μου; Πουθενά. Κρίμα τα pm της προηγούμενης μέρας και οι συνεννοήσεις. Ευτυχώς να λές που ΔΕΝ έδωσα το δικό μου λές και κάααατι με κρατούσε.Ο/H demakhs έγραψε:
Ριγμενος εσύ Γιάννη?
Εγώ τι να πω που μου την πήραν την μπουκιά μέσα απ' το στόμα!!
Μπράβο ρε Γιάννη σε παραδέχομαι φίλε δεν πειράζει τι είχες τι έχασες !!!!!!Ο/H vrs5 έγραψε:
Ε ναι ρε φίλε εγώ είμαι ο ριγμένος στην τελική. Είδες κάπου να αναφέρετε το όνομά μου; Πουθενά. Κρίμα τα pm της προηγούμενης μέρας και οι συνεννοήσεις. Ευτυχώς να λές που ΔΕΝ έδωσα το δικό μου λές και κάααατι με κρατούσε.Ο/H demakhs έγραψε:
Ριγμενος εσύ Γιάννη?
Εγώ τι να πω που μου την πήραν την μπουκιά μέσα απ' το στόμα!!
Τέσπα, τα άφησα πίσω μου και δεν θέλω να λέμε τα ίδια.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ.
Καλησπέρα σας![]()
Περιμένω το mi 7plus !!!!! Γιαννάκη να πάρουμε δυο με τον geoantoΟ/H vrs5 έγραψε:
Ε ναι ρε φίλε σιγά μην σκάσω για τις πλαστικούρες![]()
Τάκη εσύ ρε φιλαράκι πως ακόμη με το ίδιο;
Α ναί; Θα πάρει και ο ανηψιός σου;Ο/H takisfrag έγραψε:
Περιμένω το mi 7plus !!!!! Γιαννάκη να πάρουμε δυο με τον geoantoΟ/H vrs5 έγραψε:
Ε ναι ρε φίλε σιγά μην σκάσω για τις πλαστικούρες
Τάκη εσύ ρε φιλαράκι πως ακόμη με το ίδιο;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk