Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημέρα
-
Καλημέρα ΑλάνιαὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Καλημέρα τρελοκομεία!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Επιτέλους Μήτσο λύθηκε η παρεξήγηση και έχουμε αποκατάσταση της τιμής σου και του ονόματός σου.
Format demakhs από τούδε κ στο εξής!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Format προσπαθει να σε κανει πολυς κόσμος αλλα που τετοια τυχη;
-
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ναι ναι, το βλέπω, αλλά δεν τολμάω να το ξεστομίσω κ ας έχω πάρει κ το ελεύθερο από τ αφεντικά...νομίζω είναι παγίδα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μην ανοίγεσαι πολύ εκτός τρούπας.
Μην διαδίδεις τα μυστικά του καλού Format Data εκτός τρούπας.
Πρόσεχε την υγεία σου.
Δεν είναι καιρός να ψάχνει κανείς για Format Data Επίτιμους.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Citrine: Ο κρύσταλλος που ίσως σας βοηθήσει να πλουτίσετε [εικόνες] | iefimerida.gr
Τί Βρήκαν Οι Επιστήμονες Στη Σιβηρία Που Είναι Πραγματικά Τρομακτικό Και Θεωρείται Ότι Είναι Μόνο Η Αρχή; (Βίντεο) | Face24
Δόθηκε εντολή για καταγραφή καταφυγίων σε όλο τον Έβρο - Hellas-Now
«ΔΕΝ θα ΕΡΘΕΙ να μας ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ- ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ θα ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ». ΕΙΠΕ την ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
OK: Η απίθανη ιστορία της διασημότερης συντομογραφίας « olympia.gr
O Έλληνας υδραυλικός που κάνει ανάπηρα σκυλάκια να ξαναπερπατήσουν! - 4pteruga
Ένας ιστορικός καταπιάστηκε με μια πλευρά του Τσώρτσιλ που κανένας δεν μιλάει
Οι άνθρωποι γίνονται γελοίοι μόνον όταν θέλουν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι
National Geographic: 10 πράγματα που (μάλλον) δεν γνωρίζετε για τη Γη |ANEXIGITO.EU / ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) -
Από την στιγμή που δικαιώθηκε ο @demakhs σχετικά με το format data ήρθε η ώρα να το κάνω και εγώ.
Με αφορμή ότι στο προσεχές διάστημα στο Mi5 δεν θα δοθούν rom θα περάσω την XTRV ArΩma.Είναι για china rom.
Τώρα όλοι άφοβα ακολουθήστε τις οδηγίες του Μήτσου, επιτέλους δικαιώθηκε. Χρειάστηκαν μήνες αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. -
Γιώργο αν δεν έχεις θέμα δε χρειάζεται format data. Το format data είναι ένα βήμα πριν το "πέρνα fastoboot και μετά ξαναβάζεις την ελληνική", δεν κάνει κακό, κάποιες φορές ειναι απαρραίτητο, αλλά είναι overkill αν δεν υπάρχει θέμα.
υγ. Δε έχω κάνει ποτέ και έχω αλλάξει 6 -αν θυμάμαι καλά- διαφορετικές "μάρκες" rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0