Magic WormHole
-
-
Για ποιο απ όλα που βάλε ο Ανέστης θέλεις λινκ, δε σου κάνει το note 5??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs είμαι πολύ σοβαρά σε σκέψη να το ξαναζήσω μαζί σου
Τα στέλνει (τα καλώδια) και από Αγγλία τώρα, δεν θα έχουμε και στρες για τελωνείοκλαίω
-
@NasDriver άνοιξε σε παρακαλώ ένα topic για όλα τα θύματα που θα την πατήσουν με τον Vonstall (duangtop) , να κρατήσουμε καθαρά τα υπόλοιπα νήματα γιατί βλέπω πάλι πολλά κορόιδα...
-
Αχαριστε κ αγνώμωνα Κρητικέ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ωπα, νατος ο πρώτος ΜΗ ΚΟΤΑΣ, της τρουπας!!!!
Μια στο 1 τρις να το παραλάβουμε, να δείτε τι έχει να γίνει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και εγώ στον δρόμο του Παν Μέγιστου Ηγέτη της Τρούπας και των Format Data μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία. Παρακαλώ την προσοχή σας τις επόμενες ημέρες.
-
Παρατηρησε κανείς τίποτα κοινό μεταξύ του duang κ του zang??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Απο το ... υπερπέραν στέλνει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μαγκεςςςςς, έτσι κ μας κάτσει, θα σας κεράσουμε όλους καλώδια...άσπρα εγώ, μαύρα ο Μπαοκτζους (για το πρωτάθλημα που γλιστρησε μέσα απ' τη...σκανδάλη τους)!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0