Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Τι δις εξαμαρτείν.....Πάρε τη πόρτα και φύγε,.....
-
Ω ναι...unboxing σπέσιαλ, όπως το προηγούμενο...ουπς...ποιο προηγούμενο, αφού δεν το χω ανοίξει ακόμα!!!!!!!!!!!
Θα τα ανοίξω κ τα δυο μαζί στο ίδιο unboxing--> ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΚΑΛΩΔΙΟΤΕΝΙΑΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά πρώτο το δικό μου το οποίο θα το δείτε σίγουρα. Για του Μήτσο δεν νομίζω.......... με τίποτα, είναι σαν να λέμε ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ομάδα εκτός ΠΟΚ.
-
ΠΟΚ=Πανθεσσαλική Ομοσπονδία Κουλοχέρηδων??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
ααααα...μάλιστα, όλων των γνωστών οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις μέσα????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο προλαβαίνουμε να το ακυρώσουμε, τι λες ή συνεχίζουμε ακάθεκτοι για νέες περιπέτειες?
-
το ... ντουάγκι, δε γυρίζει πίσω!!
(ευτυχώς είναι η τρούπα, προς στιγμή νόμιζα πως γράφαμε στα καταστήματα)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευτυχώς έχω το xiaomi tripodo selfi stick και θα κάνω και γ@μ@ τα βίντεο από το καλώδιο που θα πάρουμε. Απαιτώ μαύρο κύριε Ντουάγκι και νυν
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0