Magic WormHole
-
-
Ωχ ωχ τζάμπα οι προσδοκίες?
Με την κάμερα που λέει ο Alvin?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Κ η άλλη με την στοκ του prixel???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Πω πω, τόσο πολύ καλή φωτογραφική έχω???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Επίσημη rom κάνεις ότι σου είπε ο @alvin1983. Αν δεν υπάρχει η γραμμή, για να κάνεις το 0->1, την προσθέτεις ολόκληρη.
Για custom roms (android 7/8) υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές gcam, αλλά αυτή που κάνει τη διαφορά στα σκοτάδια, θέλει 1/2 χρόνο έκθεσης. Στο kenzo, που δεν έχει ois, προϋποθέτει στήριξη. ΟΜΩΣ σε οτιδήποτε έχει ημίφως κάνει τρελή διαφορά από τις κλασσικές gcam hdr+ -για τη stock δεν το συζητάω καν- που μπαίνουν στην επίσημη android 6. Εδώ ένα μικρό δείγμα (με κλικ στις φωτο μεγαλώνουν) σε πολύ σκοτεινές συνθήκες και χωρίς φωτεινή πηγή απευθείας στο φακό.
Το πολύ θετικό εδώ (σε αντίθεση με τις συσκευές που έχουν καλές κάμερες) είναι ότι η gcam βελτιώνει ευκρίνεια και λεπτομέρειες ακόμη και στις ημερίσιες, σε σχέση με τη στοκ. Και σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να ανησυχείς για το κούνημα, μιας και δίνει μικρούς χρόνους. (Στην περίπτωση που πέσουν διαφορετικές γνώμες, απλά κάνε πείραμα και δες μόνος σου)
-
Καλημερούδια πολλά! Τι κάνετε φίλοι μου παλαιμαχοι?
-
Ο/H fog έγραψε:
Άργησα, πολεμούσα κάτι τέρατα
Επίσημη rom κάνεις ότι σου είπε ο @alvin1983. Αν δεν υπάρχει η γραμμή, για να κάνεις το 0->1, την προσθέτεις ολόκληρη.
Για custom roms (android 7/8) υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές gcam, αλλά αυτή που κάνει τη διαφορά στα σκοτάδια, θέλει 1/2 χρόνο έκθεσης. Στο kenzo, που δεν έχει ois, προϋποθέτει στήριξη. ΟΜΩΣ σε οτιδήποτε έχει ημίφως κάνει τρελή διαφορά από τις κλασσικές gcam hdr+ -για τη stock δεν το συζητάω καν- που μπαίνουν στην επίσημη android 6. Εδώ ένα μικρό δείγμα (με κλικ στις φωτο μεγαλώνουν) σε πολύ σκοτεινές συνθήκες και χωρίς φωτεινή πηγή απευθείας στο φακό.
Το πολύ θετικό εδώ (σε αντίθεση με τις συσκευές που έχουν καλές κάμερες) είναι ότι η gcam βελτιώνει ευκρίνεια και λεπτομέρειες ακόμη και στις ημερίσιες, σε σχέση με τη στοκ. Και σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να ανησυχείς για το κούνημα, μιας και δίνει μικρούς χρόνους. (Στην περίπτωση που πέσουν διαφορετικές γνώμες, απλά κάνε πείραμα και δες μόνος σου)
Αυτό το πράγμα που έχει καλύτερη λεπτομέρεια η gcam την ημέρα μόνο στο rn3pro το έχω δει.Για αυτό και όταν είχες ανεβάσει συγκριτικό βιαστικά και κοίταξα μόνο dr και wb.
Δεν το θυμόμουν τόσο αδύναμο στις ημερήσιες. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Δεν το θυμόμουν τόσο αδύναμο στις ημερήσιες.
H gcam έχει θετικά και αρνητικά. Τα αρνητικά της την κάνουν να υστερεί σε συσκευές που έχουν καλό φακό/κάμερα, στις ημερήσιες, αλλά σε κινητά με μέτρια τέτοια χαρακτηριστικά, τα αρνητικά της συνεχίζουν να υπερτερούν σε σχέση με τα θετικά της stock. Εκεί τουλάχιστον έχω καταλήξει.
Αν είχα τη δυνατότητα να περνάνε από τα χέρια μου πολλά κινητά -και με καλύτερες προδιαγραφές- θα μπορούσα να δώσω πιο εμπεριστατωμένη απάντηση. Προς το παρόν όμως ο στόχος είναι η βελτίωση σε ότι διαθέτω -
-
Υπάρχουν συνθήκες που μπορεί η στοκ να δίνει καλύτερη φώτο. Απλά είναι ειδικές συνθήκες φωτισμού και δεν είναι το στάνταρ.
Πχ. πολύ δυνατός ήλιος με κατάλληλη γωνία να πολώνει το φως (οι συνθήκες που δίνουν σε ουρανό ή θάλασσα το έντονο μπλε). Εκεί η στοκ κρατάει πιο φυσική τη φώτο από τη gcam και ίσως είναι προτιμότερη. Η gcam και εκεί έχει καλύτερη λεπτομέρεια αλλά είναι κάπως "σκληρή" χρωματικά. Αυτό κάνει τη φωτογραφία λιγότερο φυσική αλλά πιο εντυπωσιακή.
Εκεί είναι θέμα γούστου ή χρήσης. Πχ. για σύγκριση είναι ακατάλληλη, για εκτύπωση/wallpaper ή να τη δείχνουμε από το κινητό μας, είναι "καλύτερη"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0