Επειδή παιδιά γίνανε πολλά θα μου επιτρέψετε να κάνω μια δημόσια ανάρτηση εδω με κάθε φιλική διάθεση. Και εγω με την σειρά μου όπως και άλλα μέλη δεν θα ανανεώσω την συνδρομή μου VIP γιατί μου έχει γίνει σχεδόν βεβαιότητα ότι η Διοικούσα ομάδα δεν σέβεται τα μέλη της και τιμωρεί για το τίποτα και χωρίς ουσιαστικό λόγο πολλές φορές. Ας λογοκριθω δεν με ενοχλεί αλλά έπρεπε να το πω αυτό. Καλή σας συνέχεια.
Magic WormHole
-
-
Μονο σε σένα συνέβηκε αυτό!
Οι υπόλοιποι όλοι, τη...γλιτώσαμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πω πω, τόσο πολύ καλή φωτογραφική έχω???
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Για να το κάνω αυτό, πρέπει να της τα χαλάσω όλα, ενώ με τον δεύτερο χώρο θα κάνω τη δουλειά μου για λίγες μέρες (δεν ξέρω πόσες θέλει ο γκουρουαμπιες να το φτιάξει, δεν τον κόβω κ τόσο ξεφτέρι) κ μόλις τελειώσουμε κ αν τα καταφέρουμε, θα σβήσω τον 2ο χώρο κ θα της το επιστρέψω!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
δεν θα ανανεώσω την συνδρομή μου VIP γιατί μου έχει γίνει σχεδόν βεβαιότητα ότι η Διοικούσα ομάδα δεν σέβεται τα μέλη της και τιμωρεί για το τίποτα και χωρίς ουσιαστικό λόγο πολλές φορές.
Σήμερα δεν είχαμε απαρτία λόγο εορτών, και την γλυτώσανε κάποιοι από το μαστίγιό μας.
Ευχαριστούμε για την εκτίμηση....
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας και η Ανάσταση ας φέρει και την ψυχική ανάταση σε όλους μας. -
Αφιερώματα - Το Άγιο Πάσχα - Μεγάλη Τετάρτη
Αυτό το μικροσκοπικό γαϊδουράκι πιστεύει ότι στην πραγματικότητα είναι σκύλος (video) - NewSide.gr | NewSide.gr
Το πιο «ζωγραφιστό» σοκάκι από μώβ βουκαμβίλιες ανήκει σε ελληνικό νησάκι του Αιγαίου!!!(photo) - Ομορφα Ταξιδια
Αυτή είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο
Αλήθεια, το ήξερες; Γιατί οι Κρητικοί φοράνε μαύρο πουκάμισο; - ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
Το μήκος της μοναδικής αυτής διαδρομής στον κόσμο φτάνει τα 90 χιλιόμετρα. Ονομάζεται Tateyama Kurobe Alpine Route και βρίσκεται στις παγωμένες Ιαπωνικές Άλπεις. Η διαδρομή αυτή είναι γνωστό ως και τα «τείχη του χιονιού». Και από τις φωτογραφίες μπορείτε να καταλάβετε το γιατί.
http://olympia.gr/2018/04/01/%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%bb%cf%8e%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%ce%b1/
Αυτοί είναι οι πιο φτωχοί... celebrities του Χόλιγουντ (video) | E-Radio.gr Θέματα
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Για να το κάνω αυτό, πρέπει να της τα χαλάσω όλα, ενώ με τον δεύτερο χώρο θα κάνω τη δουλειά μου για λίγες μέρες (δεν ξέρω πόσες θέλει ο γκουρουαμπιες να το φτιάξει, δεν τον κόβω κ τόσο ξεφτέρι) κ μόλις τελειώσουμε κ αν τα καταφέρουμε, θα σβήσω τον 2ο χώρο κ θα της το επιστρέψω!
Μου είπε ότι θα κάνει 3-4 βδομάδες !!!
Meizu Pro 6 Plus: Price and Specifications
To banggood από 172 το πήγε 211€
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Εεε, μετά από τόσο λιβάνισμα (διεθνώς) τι περίμενες.. Να κάνουν οι Κινέζοι τον.. Κινέζο;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
δεν θα ανανεώσω την συνδρομή μου VIP γιατί μου έχει γίνει σχεδόν βεβαιότητα ότι η Διοικούσα ομάδα δεν σέβεται τα μέλη της και τιμωρεί για το τίποτα και χωρίς ουσιαστικό λόγο πολλές φορές.
Σήμερα δεν είχαμε απαρτία λόγο εορτών, και την γλυτώσανε κάποιοι από το μαστίγιό μας.
Ευχαριστούμε για την εκτίμηση....
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας και η Ανάσταση ας φέρει και την ψυχική ανάταση σε όλους μας.
-
Μη μένεις κολλημένος στα παλιά γατοπίγκο...move on ρεεεεε τραχανά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν έμεινα κολλημένος Δημήτρη. Απλά θέλω να τονίσω ότι δεν γίνεται να κρατιέται αυτή η στάση. Δεν είμαστε παιδιά να μας κάνουν ντα. Αιντε πια.
-
Κολλημένος, κολλημένος...πιο κολλημένος κ απ τα σορόπια του γκουρουαμπιε μάλιστα!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0