τώρα να δώ τι θα λέτε μου έιναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα .... όχι όπως με τον Αλέκο.... Εδώ πρότεινε ο Ανδρέας ...τόλμησε ο Σωκράτης και ακολούθησε ο Μήτσος
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Λέτε εσείς τα δικά σας, αλλά να σας δω πως θα το αντέξουμε - παλέψουμε με δυο prixelodevices στην κατοχή του. Εγώ έχω αρχίσει από τώρα να ουρλιάζω....................................................
-
Εγω, να το δώσω στον συμμαθητή για τον οποίο το παράγγειλα ή να το κρατήσω για πάρτη μου??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω, να το δώσω στον συμμαθητή για τον οποίο το παράγγειλα ή να το κρατήσω για πάρτη μου??
-
Ουτε μια στο τρις για το p20pro, εκτός κ αν οργανώσω καμία ληστεία σε καμία χρηματαποστολη!!!
Εδω το meizudaki που είναι κ τζάμπα κ αδυνατώ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν είδα και την δημοσκόπηση που θα στείλει ο Τάκης το κινητό.
-
Για δες να μάθουμε κ οι υπόλοιποι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ουτε μια στο τρις για το p20pro, εκτός κ αν οργανώσω καμία ληστεία σε καμία χρηματαποστολη!!!
Εδω το meizudaki που είναι κ τζάμπα κ αδυνατώ...
Ναι φίλε. Πάρτο. Το meizu μην το φοβάσαι... Δεν είναι πλάκα... Το πήρε πραγματικά ο Σωκράτης... -
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0