Magic WormHole
-
-
@NasDriver
Να τα εκατοστήσεις με υγεία, ευτυχία και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.
10 Περίεργα ρολόγια που θα ήθελες να έχεις σπίτι σου! | Aggouria.net
Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου ταξιδεύουν στα Ιωάννινα | Newsbeast
Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος όλων των εποχών - Η περιουσία του έμεινε ανυπολόγιστη... | Pronews
Στράβωμα πέους: Μήπως πάσχεις από τη νόσο Peyronie;Foxsix.gr | Foxsix.gr
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ… ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ!!! - Triklopodia
Όταν Έλληνας λοχαγός γάζωσε με 7.500 σφαίρες τουρκικό υποβρύχιο και του ζήτησαν 2.000.000 ευρώ - NewSide.gr
Ο Σειρηνάκης αποκάλυψε ότι πολλές γνωστές Ελληνίδες είναι πρόθυμες να παίξουν στις ταινίες του (βίντεο) | Tribune.gr -
Έχω μια θήκη iPaky (τον Παυλόπουλο μου θυμίζει) για Mi5s Plus. Μου την έστειλαν από Ali λάθος οι σχιστομάτηδες.
Εάν την θέλει κάποιος ας σφυρίξει κλέφτικα. Η πληρωμή θα γίνει με 48μηνη επιταγή.
Τώρα θα μου πεις...που να βρεθεί άνθρωπος με Mi5s Plus... σε ολόκληρο το forum μόνο ο @takisfrag έχει...σωστό κι αυτό... χεχε!!
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Μας προσβαλεις ειμαστε πολλοι με το plus να ξερεις.
-
-
Αν είναι τζάμπα, την παίρνω κ τα γεμίζω τα κενα κ με τριμμένο...φελιζολ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Τι εννοείς Κρητικέ?
Άλλος τα χει τα πρωτεία της...τσιπίασης...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ορίστε έχετε μπερδέψει και τον Χρήστο και νομίζει ότι είμαστε λίγοι με mi 5s plus !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Αν είναι τζάμπα, την παίρνω κ τα γεμίζω τα κενα κ με τριμμένο...φελιζολ!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γι'αυτό αυτό το τρελό αγόρι θα είναι πάντα Ο Αρχηγός!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ξέχασα κ την καινουρια τρούπα που πρέπει να ανοίξω για την πριξελοκαμερα...εκει, δε θα χω ιδιαίτερο πρόβλημα όμως!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0