Μπάνιο ιριδίου......ουπς σορυ προς στιγμήν διάβασα μπουζί μπάνιοΟ/H demakhs έγραψε:
Φέτος θα δοκιμάσει, για πρώτη φορά, το μπούζι μπάνιο!!!!
Magic WormHole
-
-
-
Τον γάτο πιγκου τον άφησαν κουσουρια τα περσινά μπάνια. Είναι πλέον αναξιόπιστος.
-
-
@Βασίλης
"Εδώ τα πρόβατα έχουν την έννοια των άσχετων που δεν ξέρουν πού πάνε."
Έχει και κάποιους που με ποιάνουν ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ!
@NAS
"Όποιος θέλει απαντήσεις σωστές και τεκμηριωμένες κάνει σωστές και τεκμηριωμένες ερωτήσεις..."
Η αλήθεια είναι...ότι δεν περίμενα από σένα τέτοια αντίδραση. Ο σεβασμός απέναντι στο ... nickname σου (αυτό μόνο βλέπω) δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Δεν είναι αδυναμία ούτε "φόβος". Σεβασμός είναι.
@ΝAS
"Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται "δικηγόρο" να μας εξηγήσει τι ήθελε να πει..."
Δεν έχω καμία υποχρέωση να εξηγώ το τι θέλω να πώ. Είμαι ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. Θεωρίες συνομωσίας δεν υπάρχουν σε αυτά που γράφω. Ποτέ.
@MIUIART
Σοβαρά τώρα...παράθεση κειμένου της τρύπας ... σε βασικό νήμα;;;;;;ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ για NO COMMENT!!!
Παλικάρια, λάθος άνθρωπο στήσατε στον τοίχο. Λυπάμαι, αλλά δεν θα σας κάνω το χατίρι.
@linuxilakis Βασίλη....δεν λέω κάτι παραπάνω για αυτά που έγραψες....νομίζω ότι αυτά τα παραπάνω που θέλω να πω τα ξέρεις ήδη.
Την καλημέρα μου σε όλουςΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
Καλό μήνα σε όλους και καλή Πρωτομαγιά.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H takisfrag έγραψε:
@Alex_MLT Αλέξη πολύχρονος φίλε, υγεία και ευτυχία !!!!
Καλημέρες, καλή πρωτομαγιά και καλό μήνα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα κόσμε και καλό μήνα
Alex_ML Χρόνια πολλά και καλάYou may think you can fly - but you better not try -
-
καλημερα χρονια πολλα Αλεξη.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0