Magic WormHole
-
-
Τον πιάσαμε!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Εγώ είμαι παιδί της Ειρήνης.
Even dead i will fight. -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παλικάρια και κοπέλα. Γράψτε αριθμό φαξ να σας στείλω κέρασμα.
You may think you can fly - but you better not try -
Βγηκα κ γω που λέτε να πιάσω τον Μάη...θα προτιμούσα βέβαια να πιάνα αυτόν:
Αλλά το μόνο κοντινό, πολύχρωμο, που πέτυχα, ήταν αυτο:
PLAKA FOREST by dhm fan, on Flickr
(μιλάμε κινητό....ξεματιαστήρι!!!!!!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο δεν είναι ξεματιαστήρι ρε τρελέ.
Ο..... Big brother είναι που σε παρακολουθεί με τόσα μάτια. Δε του γλιτώνεις με τίποτα..... ΧαχαχαχαΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
13 Ακραία Τατουάζ Φυλακής και το Τρομακτικό τους Νόημα. Εάν δείτε κάποιον με το 9ο, μην τον Πλησιάσετε! | Posts Face24
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ-Γιγαντιαίο ανακόντα βγαίνει για κυνήγι κι οι κροκόδειλοι το βάζουν στα πόδια (vid) | Koyzoylo.GR
Το εστιατόριο που βρίσκεται μέσα σε καταρράκτη - NewSide.gr | NewSide.gr
Δεν είναι μόνο τα νησιά: Ο Guardian επέλεξε 2 ελληνικούς προορισμούς στις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις [εικόνες] | iefimerida.gr
Οι πιο μυστηριώδεις και καταραμένοι θησαυροί του κόσμου! (βίντεο)
Τι γίνονται τα αεροσκάφη μετά τη «συνταξιοδότηση»; | Κοντολογίς
Zannone ‑ Το νησί των οpγίων (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Εργατική Πρωτομαγιά - Βικιπαίδεια
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρώτα από όλα καλό Μήνα σε όλους μας .....
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@MIUIART
Σοβαρά τώρα...παράθεση κειμένου της τρύπας ... σε βασικό νήμα;;;;;;ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ για NO COMMENT!!!
Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει φίλε μου.
Δεν είναι τίποτα τυχαίο στην συμπεριφορά σου.
Την ορολογία της τρύπας εσύ την έφερες στο βασικό νήμα του Mi-5S ,χαρακτηρίζοντας τον εαυτό σου ως πρόβατο, και μάλιστα αυτό το τεκμηρίωσες με τον καλύτερο τρόπο στην τρύπα, με την παράθεση που έδωσα.
Πάλι καλά δηλαδή που δεν μίλησες για developer ROM δηλαδή και έμεινες στα πρόβατα, και δεν αναφέρθηκες στην Stable.
Σε αυτή την περίπτωση τι θα έλεγες ?
Ξέρεις, μερικές φορές πολλά πράγματα δεν είναι τυχαία.
Σε ένα κείμενο, έχει πολύ μεγάλη σημασία ο τρόπος που το διατυπώνεις και η εικόνα που μεταφέρει σε αυτόν που το διαβάζει.
Αν είχες μείνει ΜΟΝΟ στην αρχική διατύπωση που έκανες στο νήμα του Mi-5S δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Όμως ήρθε και έδεσε με την ανάρτηση που έκανες στην τρύπα.
Αυτό δηλώνει πρόθεση και γνώση του τι ακριβώς πας να κάνεις.
Δεν είναι τυχαίο, ούτε είναι αποτέλεσμα δικής μου παρερμηνείας, αλλά προσπαθείς ουσιαστικά να δημιουργήσεις θέμα εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει....
Και δεν είναι η πρώτη φορά που βάλλεσαι κατά τις ελληνικής ROM, αλλά αυτή είναι καθαρά δική σου επιλογή και σεβαστή μέχρι του σημείου που αρχίζεις να ξεφεύγεις.
Το Μπεεεεεεεεεε λοιπόν (Πρόβατα για σφαγή) => Stable & ΑΜΟΥΟΥΟΥΟΥ (Αγελάδες ή μοσχάρια) για την Dev αν δεν είναι γιουχάρισμα ή να το πω ποιο κόσμια κακία τι άλλο μπορεί να είναι ?
Μεγάλα παιδιά είμαστε και είναι κρίμα να δημιουργούμε εσφαλμένες εντυπώσεις.
Επίσης για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιείς σωστά το @ στο username μου όπως και στου @NasDriver ώστε να λάβω ειδοποίηση?
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα μου επισυνάψεις και την κατηγορία στο τέλος ότι κρύβομαι.
Δεν θα συνεχίσω παραπάνω, και θα σε παρακαλέσω να λήξει κάπου εδώ....
Τα υπόλοιπα για όποια διαφωνία υπάρχει καλό είναι να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο μέσω PM στο οποίο μπορούμε να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα. -
Με pmm??
..και εμείς τι θα τις κάνουμε τόσες κατσαρόλες μεπου έχουμε ετοιμάσει?????
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εσύ μην χάσεις την ευκαιρία
-
O @pavlidisc ρώτησε
Υπάρχει κάπου, κάτι, που να λέει γιατί πρέπει να επιλέξουμε custom Global (XTRV) αντί για επίσημη Global;
Ο @linuxilakis συμπλήρωσε
Αν γνωρίζουμε τι αλλαγές έχουν γίνει διευκολύνει κάποιον που ψάχνεται ώστε να δει τι τελικά τον βολεύει -αρέσει.
Ο @MIUI_ART απάντησε
Όλα θα γίνουν... και πίνακες με τις διαφορές... όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στις Global και τελειώσουμε με τις παρεμβάσεις σε επίπεδο κώδικα (Mods - Tweaks κτλ).
Είναι προτιμότερο λοιπόν να έχουμε τον πηγαίο κώδικα (Global ROΜ) αυτούσιο από την πηγή, ώστε να κάνουμε εμείς τις παρεμβάσεις που πρέπει, και με τον τρόπο που πρέπει στήνοντας τις ROM από την αρχή.
O @pavlidisc ξαναρώτησε
Γιατί να βάλω custom Global (που την έχει βάλει κάποιος χέρι...και δεν θέλουμε χέρι...γιατί από τον eu φεύγουμε γιατί δεν μας αρέσει το πολύ χέρι) και να μην βάλω επίσημη Global που είναι παρθένα; Αφού την custom με China source την επιλέγαμε μέχρι τώρα (η συντριπτική πλειοψηφία) για να είμαστε πιο μπροστά σε αναβαθμίσεις.
Η @fog διευκρίνησε
Παρθενογένεση στον κόσμο του software ή δημιουργία from scratch, πολύ δύσκολο να υπάρξει.
Ο λόγος κάποιος να προτιμήσει xtrv έναντι global (που έχουν/ θα έχουν την ίδια βάση) είναι γιατί υπάρχουν παρεμβάσεις και στο σύνολο και ειδικά για κάποιες συσκευές, που βελτιώνουν την εμπειρία.
Αυτά τα χαρακτηριστικά (πχ. port global rom σε συσκευές που είχαν μόνο cn rom, ενεργοποίηση του api 2 σε συσκευές που δεν το είχαν κλπ.) ίσως για κάποιον να είναι σημαντικά και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να θέλει να προτιμήσει την xtrv.
Μεταξύ όλων αυτών υπήρχαν αρκετά βελάσματα και μουγκανητά που έδεναν με το τοπίο και το πιάσιμο του μαγιόξυλου.
Η ερώτηση είναι: ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ custom Global (XTRV) και επίσημης Global και
η απάντηση είναι: θα γίνουν... πίνακες με τις διαφορές... όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στις Global και τελειώσουν οι παρεμβάσεις σε επίπεδο κώδικα.
Οι απαντήσεις, σε αυτά που αναφέρω, νομίζω αφορούν όλους όσους ενδιαφέρονται και δεν είναι θέμα p.m.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0