Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
-
Βρε μίρλες.
Το μεγαλείο στον αθλητισμό το δείχνετε όταν παραδέχεστε ότι κάποιος είναι ανώτερος σας.
Με το να υποτιμάτε συνεχώς τον αντιπαλό καταφέρνετε να δείχνετε το πόσο μικρόψυχοι είστε.
Πείτε ένα μπράβο στην ΑΕΚ για τον τίτλό (κι ας πονάει) για να σας βγάλουν όλοι το καπέλο.
Τώρα μονο οίκτο και γέλιο προκαλείτε με τα χάρτινα και τα χόρτα.
Even dead i will fight. -
Παιδιά άσχετο... εχτές το μεσημέρι ήμουν στην γνωστή διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια εκεί που έγινε η φιέστα και αφού ήπιαμε καφεδάκι κλπ φύγαμε πήγα και σε 2-3 αλλά μαγαζιά στο Γαλάτσι και μόλις έφτασα σπίτι είδα ότι έχασα το κλειδί από το άλλο μου αμάξι.. Ένα VW κλειδί.. Ήμουν πριν εκεί στη Φιλαδέλφεια μια ώρα και ρωτάω όλα τα μαγαζιά τριγύρω Φαντάσου σε ένα σουβλατζίδικο Βρήκα κάτι άλλα κλειδιά από άλλα αυτοκίνητα που τα είχε χάσει κάποιος άλλος ότι να ναι δεν ξέρω έψαχνα ρώταγα παντού τίποτα ακόμα... Πήγα και στα άλλα 2-3 μαγαζιά, αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να έκανα...??!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Παιδιά άσχετο... εχτές το μεσημέρι ήμουν στην γνωστή διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια εκεί που έγινε η φιέστα και αφού ήπιαμε καφεδάκι κλπ φύγαμε πήγα και σε 2-3 αλλά μαγαζιά στο Γαλάτσι και μόλις έφτασα σπίτι είδα ότι έχασα το κλειδί από το άλλο μου αμάξι.. Ένα VW κλειδί.. Ήμουν πριν εκεί στη Φιλαδέλφεια μια ώρα και ρωτάω όλα τα μαγαζιά τριγύρω Φαντάσου σε ένα σουβλατζίδικο Βρήκα κάτι άλλα κλειδιά από άλλα αυτοκίνητα που τα είχε χάσει κάποιος άλλος ότι να ναι δεν ξέρω έψαχνα ρώταγα παντού τίποτα ακόμα... Πήγα και στα άλλα 2-3 μαγαζιά, αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να έκανα...??!
Δεν είμαι Αεκ ούτε πήγα πήγα εκεί γιαυτό το λόγο.. Πήγα απλά για καφέ... Που να έπεσε το ρημάδι.. Και θα είναι ακριβό κιόλας...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Δε πειράζει.
Εγώ καζούρα στον αραχνιά κάνω.
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2017 Αποβολή του ΜΑΚ
Ανόητη αποβολή για Μακ (video) - Novasports.gr
Απόλλωνας Σμύρνης - ΑΕΚ Η κόκκινη που χαρίστηκε για άλλη μία φορά στον ΛΙΒΑΓΙΑ
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Με «δώρο» Τζοβάρα παίζει στον τελικό ο Λιβάγια! (video) - Onsports.gr
Ο λόγος είναι ένας: ο κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο πετρελαίου που η υπόθεση του έφθασε στα δικαστήρια με την παραγραφή της πράξης δημιούργησε νέα παράγκα με αρχηγό αυτόν και υπαρχηγό τον μπαρμπά θωμά.
Καλησπέρα - Καληνύχτα αύριο τα λέμε γιατί θα πάω και εγώ για BANάκια
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Δεν είμαι Αεκ ούτε πήγα πήγα εκεί γιαυτό το λόγο.. Πήγα απλά για καφέ... Που να έπεσε το ρημάδι.. Και θα είναι ακριβό κιόλας...
Δεν θα σου πρότεινα να πας αλλού, εκτός και αν θές να ξυπνήσεις ένα πρωί και να το ψάχνεις..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
αράχνια, πάρε το χαπι για τον τίτλο του άλλου ρε...
(από το μεσημέρι παλεύω να αντιγράψω/κοινοποιήσω έναν σύνδεσμο του fb γμτκρτμ)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα καλή βδομάδα παίδες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0