μα σε ίλη φυσικά βρε.........σε γραφείο!
Magic WormHole
-
-
Μια ελπίδα υπήρχε να στρώσεις πάει και αυτή.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
χαχαχαχαχαχαχαχαχ!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μια ελπίδα υπήρχε να στρώσεις πάει και αυτή.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Γατούληθ με μπούκλες.
Δεν στρώνει-δεν ισιώνει, είναι εκ κατασκευής το πρόβλημα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ο γατούλης στο fb όμως, ανεβάζει άσεμνες φωτογραφίες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
δεν έχει καμία μα καμία σημασία αυτό!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Με τις τρύπες στα social media χάθηκε η μπάλα. Η αυθεντική είναι εδώ όλα τα άλλα είναι σαν να λες μπουγάτσα Αθηνών. Παίζει δεν παίζει.
Παλιοκατάσταση αραχνιάρη, άσε.
Πρέπει όμως να αρχίσει κάποιο νέο σήριαλ, έχει κάνει σοβαρή κοιλιά η.. τηλεθέαση. Ελπίζω σε επαναφορά γατοπίγκο στο ροστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στις ΕΕΔ.
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν έχει καμία μα καμία σημασία αυτό!!!!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Τι θέμα είναι άλλο έκανε είσοδο ο Ζήσης και είχε κίνηση η τρυπα. Ο ατιμος δίνει άλλο αέρα.
Πρέπει να αρχίσει όμως προπονήσεις και να γίνει σωστή καλοκαιρινή προετοιμασία, η φυσική του κατάσταση είναι χάλια. Ελπίζω στα φιλικά του καλοκαιριού να τα πάει καλά.
Μια χαρά τον βρίσκω τον Ζήση για αρχηγό. Με τον Μάρκο δεξί χέρι ομίλους τσουλου
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0