Τον έδιωξε γενικά όποιος ζήτησε αύξηση πήρε των πούλο. Και αποκλειστικό ρεπόρτερ της τρύπας που υπόγραψε συμβόλαιο ο ΟυζουνίδηςΟ/H demakhs έγραψε:
καβουριας θα διώξει
Magic WormHole
-
-
@spideman3 αρε αραχνιά παντου εισαι. Βρείτε τον Σαλονικιό spiderman που πίνει φραπέ «χαλαρά» στο γραφείο του Μπουτάρη
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Ας αφήσουμε τον spideman που πίνει φραπέ που γραφικού κ. Μπουτάρη. Βρήκα site με πολλή ζουμί και πόνο. Η άλλη έφθασε στα 40 της για να αποκαλύψει στον άνδρα της, οικογένεια ότι είναι ομοφυλόφιλη Θέλω να χωρίσω τον άντρα μου και να συζήσω με την κουμπάρα μου
Εδώ ο άλλος νόμιζε ότι για μια ζωή η γυναίκα του θα είναι πιπίνη αλλά ξεχνάει τους όρκους Κοιτάω νέες γυναίκες γιατί η δικιά μου μεγάλωσε και δεν με ικανοποιεί!
Και εδώ η κλασική Ελληνίδα μάνα - πεθερά Θέλω να διώξω τη νύφη μου! Θα πω ψέματα ότι είναι άπιστη! -
-
Η Δευτέρα ; Του Αγίου πνεύματος ; Δεν την συμπεριλαμβάνεις; είναι αργία για όσους εργάζονται με το πνεύμα , καλημέρα!!
-
Καλημέρα σας!!!
Στο Άγιο πνεύμα πιάνεται και το Οινο-πνεύμα;;;
Εντάξει, πουλάω Πνεύμα.....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Κάποιοι τυχεροί καλό 3ημερο να έχουν.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
καλημερα σε ολους..
-
Καλημέρα μπουμπούκια!!
Υπομονή θα έρθει και η Τρίτη!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
καλημερα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0