Magic WormHole
-
-
-
-
Καλημέρα όοολη μέρα!!!
Καλό μεσημέρι και..
καλό απόγευμα νάχουμε!!!
Αντε καλό βράδυ και καληνύχτα!!!
Πάω να την πέσωΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Μύκονος: Beach bar με τζίρο βιομηχανίας
Ο πρώτος ομοφυλοφιλικός γάμος στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας (φωτο) | Tribune.gr
Επιχείρηση δίνει δώρο 20 κούτες σάλτσας σε οποίον ρίξει σάλτσες στους βουλευτές | ViralTop
VIDEO: Επίσκεψη από UFO πάνω από γήπεδο του Μουντιάλ; - Μουντιάλ 2018 - SPORT 24
12 παλιά παραδοσιακά καφενεία που υπάρχουν στην Ελλάδα!
Aυτό το υπέροχο βίντεο θα σε κάνει να θες να πας τώρα στη Θεσσαλονίκη (video) | E-Daily.gr
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Ενα ανέκδοτο για να ευθυμήσουμε!!
Στο φανάρι σταματά μια BMW 735, και την πλησιάζει κουτσαίνοντας ένας ζητιάνος με λερωμένα σκισμένα ρούχα, ξυπόλυτος, αξύριστος, φαλακρός, χωρίς μισά δόντια, ο οποίος απλώνει το χέρι:
- Κύριε, σας παρακαλώ δώστε μου λίγα λεπτά για να πάρω κάτι να φάω.....
Ο οδηγός τον κοιτάζει με ξαφνιασμένο βλέμμα, και του λέει:
- Αν θα σου δώσω 50 ευρώ, πες μου την αλήθεια, θα τα ξοδέψεις σε ποτά και τσιγάρα;
- Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών και ποτέ δεν κάπνιζα, ούτε έπινα.
- Καλά, αν θα σου δώσω 100 ευρώ, θα πας σε μπουρδέλο έ; Kαι θα τα δώσεις όλα στις πουτάνες, έτσι δεν είναι;
- Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών, είκοσι χρόνια παντρεμένος με 2 παιδιά, και ποτέ δεν πήγα με άλλη γυναίκα.
- Τότε άκου τι θα κάνουμε. Θα σε πάω στο σπίτι μου, και θα πω στη γυναίκα μου να μας σερβίρει ένα πλούσιο τραπέζι και στο τέλος θα σου δώσω και 200 ευρώ. Συμφωνείς;
- Μα κύριε ντρέπομαι, κοιτάξτε τα χάλια μου, τι θα πει η κυρία σας;
- Χέστηκα για το τι θα πει η βλαμμένη. Εγώ θέλω να δει πως καταλήγουν οι άντρες που δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, και δεν πάνε με πουτάνες..... ΧαχαχαχαΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Η καλή μας xiaomi μας αγαπά και μας κανει teasing... 15 μέρες πλέον για ξεκλείδωμα. Ούτε στα 20 μου στις πρώτες μου σχέσεις δεν μετραγα τόσες μέρες για... "ξεκλείδωμα"...
-
Είναι για να μην την χαρακτηρίσουμε φθηνή και εύκολη γι'αυτό μας παιδεύει...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Είναι για να μην την χαρακτηρίσουμε φθηνή και εύκολη γι'αυτό μας παιδεύει...
Μας το παίζει παρθένα η άτιμη -
Ναι ναι σε λίγο που θα κλειδώσει οριστικά τους bootloader και δεν θα μας δίνει την δυνατότητα ξεκλειδώματος , να δούμε γέλια , δώσε πόνο.
-
Ναι ναι.... Και μετά τα τραίνα...
Πάντως ήδη έχω ξενερώσει. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαρω xiaomi. Οι 15 μέρες είναι πάρα πολλές... Μην ξεχνάμε ότι πλέον σβήνει data το ξεκλείδωμα. Θα κάθομαι να στήνω δύο φορές τη συσκευή;
Άσε που αν αλλάζεις συχνά συσκευές όπως εγώ, καταληγει σημαντικό ποσοστό της κατοχής σου να είναι χωρίς ξεκλείδωμα. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Η καλή μας xiaomi μας αγαπά και μας κανει teasing... 15 μέρες πλέον για ξεκλείδωμα. Ούτε στα 20 μου στις πρώτες μου σχέσεις δεν μετραγα τόσες μέρες για... "ξεκλείδωμα"...
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0