Με την σκουληκοφροσύνη που τον δέρνει θα μπορούσε να ήταν και αδερφός σου , όχι απλά ξάδερφος...
Magic WormHole
-
-
Για αυτά που λέγατε πριν κάνα οχτάωρο... Η ανάγκη σε ρίχνει και στα καθυστερημένα...έτσι πάει .....άλλους όμως στα ξένα χέρια..της Γλυφάδας... Εγώ πάντως έβλεπα μέχρι πρότινος να ανακοινώνονται συσκευές με 660 ..Απλά η xiaomi μαλλον είναι πολύ μπροστά και κάνει την συσκευή να μοιάζει παρωχημένη ενω δεν ειναι. Με τέτοια κάμερα στα 220 κουτα είναι απλά κλοπή. Καλορίζικο Άλεξ και καλομιλητο .
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Μη με ρίξει σε xiaomi πάλι...φοβουμαι... Αν και το τηλέφωνο που λες ....και που έχεις είναι τηλεφωναρα... Και από φωτό το πριξελ το έχει για πρωινό.... Μη σου πω για δεκατιανο
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Θα πρωτοτυπισω σήμερα. Θα σας πω καληνύχτα και καλό ξημέρωμα... -
ΠΑΣ ΜΗ ΣΙΑΟΜΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Αγαπητοί συμφουρίτες μου, λόγου ότι βαρέθηκα να έχω εδώ και δυο χρόνια το ίδιο κινητό Mi5 3/64 το οποίο πήρε πριν 3 μήνες αναβάθμιση σε android OREO, είναι στην πρώτη παρτίδα που πήραν MIUI 10 θέλω να το αντικαταστήσω.
Λόγου κρίσης, μείωση μισθών, υποχρεώσεις προς το κράτος κράτος (ΕΝΦΙΑ, Εφορία κτλπ), μεγαλώνουν τα παιδιά μαζί και τα έξοδα τους δεν μπορώ να πάρω το Mi 8 EE από κάποιο Κινεζομάγαζο ιντερνετικό ή από το δίκτυο της Infoquest. Για αυτό θέλω την βοήθεια σας:
-
-
Καλημέρα Τσιαομάκηδες και ΜΗ!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Καλημέρεςςςςς από εμάς τους άλλους
Σωκράτη και συ από τους άλλους είσαι μην το κρύβεις -
Ο/H vrs5 έγραψε:
Καλημέρεςςςςς από εμάς τους άλλους
Σωκράτη και συ από τους άλλους είσαι μην το κρύβεις
Έχω Και Δυο Τσιαόμια!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0