Magic WormHole
-
-
-
Μου χει μείνει η συνήθεια κ τραβαω έστω κ χωρίς κάμερα, τι να κάνω ο ταλαίπωρος.
Αν δεν πέσω σε καλό ανταλλακτικό πριξελοκάμερας, τότε θ αλλάξω συσκευή...ως τότε, υπομονή κ καλό κουράγιο.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ δεν λέω τίποτα άλλο γιατί αν πω θα σταματήσει πάλι να μου μιλάει για κανά δίμηνο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αλεξ, έχω ωριμάσει τόσο, που μιλάω πλεον σε όλους, εκτός από ένανε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
mi5s Camera autofocus problem - Page6 - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
Mi 5s Camera blurry solution - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum
Οριστε
Επειδή δεν θέλω να σε τρολαρω... Όπως κάνεις εσύ με τους παντες...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άνοιξε το και κοίτα το λάστιχο που έχει γύρω γύρω το module. Γύρνα λίγο με προσοχή.... Και καλή τύχη... Από το άνοιξε κλείσε ίσως να μην κούμπωσε όπως πρέπει -
Τα ΧΑ πετύχει αυτά Βασίλη, αλλά δεν τα πολυκαταλαβα όλα αυτά που γράφανε κ δεν έχω και κατάλληλο ...κατσαβιδάκι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλή όρεξη σε όλους και καλό μήνα!!
nqHYXr176rZR1NzQ8
Είστε τυχεροί που δε βγάζει καλά πλέον το πριξελ, αλλιώς θα παθαίνατε μεγάλη ζημιά με την Κάλυμνο...φαγητά, φυσικά τοπία κ ομορφιά...εξαιρετική!!
Ζαλιστηκα απο την θολούρα
Υ.Γ Μπορεί να φταίει και αυτό για την ζαλάδαYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H demakhs έγραψε:
Είστε τυχεροί που δε βγάζει καλά πλέον το πριξελ, αλλιώς θα παθαίνατε μεγάλη ζημιά με την Κάλυμνο...φαγητά, φυσικά τοπία κ ομορφιά...εξαιρετική!!
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Συγνώμη αλλά αυτό το ανέκδοτο είναι μόνο για εδώ
Ο Γιωρίκας μπαίνει στο ασανσέρ ενός δημόσιου κτιρίου και πατάει το κουμπί για τον τελευταίο όροφο.
Στον τρίτο, το ασανσέρ σταματάει, η πόρτα ανοίγει και μπαίνει μια θεσπέσια νεαρή γυναίκα.
Καθώς ο θάλαμος ανεβαίνει, η γυναίκα αρχίζει να χαϊδεύει το σώμα της και να κοιτάζει το Γιωρίκα με νόημα. Αυτός αρχίζει να αισθάνεται άβολα.
Η νεαρή ξεκουμπώνει το πουκάμισό της, το βγάζει και το πετάει στο δάπεδο. Βγάζει το σουτιέν της και το πετάει κι αυτό. Ο τύπος αρχίζει να ιδρώνει.
Η γυναίκα τα βγάζει τελείως, ακουμπάει στον τοίχο και του λέει γεμάτη πάθος:
– Έλα, κάνε με να νιώσω γυναίκα!!!
Ο Γιωρίκας, ξεκουμπώνει το πουκάμισό του, το βγάζει, το πετάει στο δάπεδο και της λέει:
– Ορίστε, σιδέρωσέ το!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Τα ΧΑ πετύχει αυτά Βασίλη, αλλά δεν τα πολυκαταλαβα όλα αυτά που γράφανε κ δεν έχω και κατάλληλο ...κατσαβιδάκι!!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0