Magic WormHole
-
-
Εννοεις πως έγινε περτικαλί η μπάρα, διότι θα ψηθούμε σήμερα???
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ ξέρω πως αλλάζει με το καιρό. Και αν είναι μέρα ή νύχτα. Μωβ μπλε πράσινο. Για πορτοκάλι δεν έχω ακούσει. Φαίνεται εκεί στο νησί...Πολλά γίνονται....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Serious Help!! Notification Panel's color auto change problem. - MIUI General - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H linuxilakis έγραψε:
Για πορτοκάλι δεν έχω ακούσει.
Θα το μάθουμε κι αυτό τώρα που μπήκε Ιούλιος... -
Για όσους έχουν μείνει με Miui 9. Γιατί στο Miui 10 είναι λευκό χρώμα η κουρτίνα.Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Serious Help!! Notification Panel's color auto change problem. - MIUI General - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H linuxilakis έγραψε:
Για πορτοκάλι δεν έχω ακούσει.
Θα το μάθουμε κι αυτό τώρα που μπήκε Ιούλιος...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Επιασε αυτό με τον κωλ@καιρ@!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Δηλαδη το mi 8 SE (tsalikis version) δεν έχει Β20, έχει λιιιγο μικρότερη μπαταρία, λιιιιγο μικρότερη οθόνη κ λιιιγο υποδεέστερη κάμερα?
Στα 296,48 στο geekbuying (incl eu priority line)!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όλα λίγο λιγότερα τα έχει... Σαν μικρό σκουλικακι ένα πράγμα... Αλλά έχει όμως και διαφορετικό επεξεργαστή...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Small Edition....
Shit Edition.....
Skata Edition....
Why not Special Edition?Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0